Forum » Igre » Rabim GTA VIce city ReadME_ITALIAN file!
Rabim GTA VIce city ReadME_ITALIAN file!

SonGoku ::
Dr. dan!
Kko hočem instalirat GTA Vice city mi na začetko instalacijo prekine zaradi errorja na .txt filu ReadME_ITALIAN, nekaj ni vredu s parametri. Nekaj sem brskal po netu pa sem zasledil, da se je to zgodilo tudi drugim. Prosim Vas, če mi kdo pošlje ta file , ki je na 1CD pod datoteko ReadME. Moj email je lovrohartman@yahoo.com
hvala
Kko hočem instalirat GTA Vice city mi na začetko instalacijo prekine zaradi errorja na .txt filu ReadME_ITALIAN, nekaj ni vredu s parametri. Nekaj sem brskal po netu pa sem zasledil, da se je to zgodilo tudi drugim. Prosim Vas, če mi kdo pošlje ta file , ki je na 1CD pod datoteko ReadME. Moj email je lovrohartman@yahoo.com
hvala

sk8er ::
skopiraj cd na disk brez tega fajla.
pol pa kopiri en drug readme tja kjer bi mogu bit on k ne dela pa ga preimenuj v ReadME_ITALIAN.txt . pa si vrž cd1 na enga rw-ja al pa si oba cdja skopiri na disk v isto mapo pa instaliri
pol pa kopiri en drug readme tja kjer bi mogu bit on k ne dela pa ga preimenuj v ReadME_ITALIAN.txt . pa si vrž cd1 na enga rw-ja al pa si oba cdja skopiri na disk v isto mapo pa instaliri

Flip that sh*t!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mount read-only JE ali NI read only?Oddelek: Programska oprema | 2500 (2310) | poweroff |
» | dreamweaver 2004Oddelek: Izdelava spletišč | 1647 (1366) | MmatoO |
» | Linux / netOddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1392) | roscha |
» | prosim pomoč ka bom znorel...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2322 (1717) | TriDvaEna |
» | RPM installation ERRORS ?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1245) | SasoS |