Forum » Igre » Syberia
Syberia
majerhold ::
Ali kdo igra trenutno Syberio? Imam težave.
My own comp ignores me like the plague, what a damned shame.
- premaknil iz Kaj kupiti: boštjan ()
Gionni ::
A ve kdo, kako narišeš mamuta za tistega zaostalega otroka na podstrešju?
In kaj vse moraš dati na vlak, da se lahko odpelješ? Do sedaj sem v omaro na vlaku dal dva koluta (al kk bi temu lahko rekel).
In kaj vse moraš dati na vlak, da se lahko odpelješ? Do sedaj sem v omaro na vlaku dal dva koluta (al kk bi temu lahko rekel).
Binji ::
narises mamuta tko da posices na podstresju eno vpraskano risbo mamuta, das cez papir in pocrnis s svincnikom. Kaj vse mors met za odit pa ne vem tocno.
Majerhold ce bi ti vsaj priblizno povedal kje si bi blo dosti lazje ves?
Majerhold ce bi ti vsaj priblizno povedal kje si bi blo dosti lazje ves?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Caligula ::
Tam na podstresju, ko je tamau, je v enem koncui podstresja nekje na steni kraca mamuta. Uporabis papir z kraco in je to to.
Drugace pa google-walkthrough syberia pa si lahko z walkthroughom pomagas kadar naletis na resne tezave, ki te nervirajo.
Drugace pa google-walkthrough syberia pa si lahko z walkthroughom pomagas kadar naletis na resne tezave, ki te nervirajo.
Ja zdej mors pa drugi del. Jz sm enga za drugim igral. Lih fajn, da se lih mal navelicas, ko koncas tadruzga.
Lonca7 ::
Jap, super igrica, ampak tudi jaz sem se je naveličala na koncu drugega dela. Na koncu samo še tečeš sem pa tja.
Ampak se jo splača igrat.
Ampak se jo splača igrat.
Gionni ::
Dans sem prvi del obrno
Fajn je, sam me mal moti, ker ti toliko cajta vzame, kadar hodiš iz ene lokacije na druga. Ali pa če greš kje po stopnicah ...
Jutr grem pa dugi del špilat. A je boljši od prvega?
Fajn je, sam me mal moti, ker ti toliko cajta vzame, kadar hodiš iz ene lokacije na druga. Ali pa če greš kje po stopnicah ...
Jutr grem pa dugi del špilat. A je boljši od prvega?
Jah s tem nabijajo ure igranja. Pac namerno zavlecejo stvar, da ni spil prekratek, ker je na tak nacin najlazje dosezt, da je treba manj dela vlozit v igro. Sam se vedno zlo vredu igra.
Lonca7 ::
Kera je še kakšna podobna igra, na ta način igranja?
p.s. : najbolj me je navudšila Toonstruck!!
p.s. : najbolj me je navudšila Toonstruck!!
AnZo ::
Najboljša avantura kdajkoli: Zork Nemesis, kdor to obrne brez walktrough-ja je car
Najboljša avantura
Najboljša avantura
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnZo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gog.com - starejšni naslovi, DRM free (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 114600 (4256) | oo7 |
» | Kako premagati strah pred letenjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9034 (7020) | franci0 |
» | PC na podstrešju? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6787 (5011) | MadMax |
» | Avanture-pustolovščine? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9526 (4897) | lolek84 |
» | SYBERIA 2Oddelek: Igre | 1169 (1025) | JOKER |