Forum » Navijanje » Problemi pri OCjanju
Problemi pri OCjanju
Binji ::
Spravil sem se navijat mojega Cyrixa 150 in pristal pri 200MHz (66*3). Če pa dam (75*3) se sploh ne zbudi vec (na 75*2 dela normalno), ce dam pa (66*3.5) se zbudi, a pravi, da je frekvenca se zmeraj 200MHz. WTF??
Aja, pri 200MHz mi tudi noce vec snemati cdjev - se ali resetira ali pa zmrzne takoj na zacetku. Drugo pa dela normalno.
Konfiguracija: disk 10gb (ATA33), cdrom, cdrw, disketnik, Voodoo3 2000, zvocna Yamaha, TV tuner, 3 venti.
Aja, pri 200MHz mi tudi noce vec snemati cdjev - se ali resetira ali pa zmrzne takoj na zacetku. Drugo pa dela normalno.
Konfiguracija: disk 10gb (ATA33), cdrom, cdrw, disketnik, Voodoo3 2000, zvocna Yamaha, TV tuner, 3 venti.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
- spremenil: Binji ()
Mr.-Viko ::
Mogoče ti plata ne podpira take frekvence... Poskusi biose flashat z novo verzijo.
No comment, really
Flashanje bi pomagalo ce bi nastavljal iz BIOSa, tukaj pa so jumperji. LOL ta mlajsa generacija. Nc ne zna vec..
Mr.-Viko ::
Hudiča, no! Jz sm mislu, da bi ti mogoče plata podpirala višje frekvence!
Sicer pa maš prav... Mlajša generacija... Nč nas ne naučijo u šoli!
Sicer pa maš prav... Mlajša generacija... Nč nas ne naučijo u šoli!
No comment, really
Ok sej rajs ne bom nc reku ku ne vem kulku si star;). Sm mel pa ze 233 proc gor tko da to ni problem.
lord VASCO ::
Če flešaš BIOS, je to sam bolša verzija BIOS-a ni pa nč bolš za navijat, tko d probi z bolšim hlajemjem proca, al pa je to zgorna meja proca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sempron 2200+ @1.8Ghz (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6517 (4716) | Veron |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6756 (4947) | Pyr0Beast |
» | Asus a7v600x ali a7n8x deluxe ???Oddelek: Kaj kupiti | 1234 (1056) | rkb2 |
» | Abit AN7, AMD Barton 2600+, RAM INFINEON DDR400 CL3 problem pri navitju..Oddelek: Navijanje | 2116 (1688) | boštjan |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5525 (4266) | Tilen |