Forum » Strojna oprema » EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL
EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL
KRISTIJAN ::
A mi lahko nekdo pove kako lahko preverim pri epox 8rda+ plati če mi dual channel dela,. Pri ABITOVIH vem da napise takoj ko zazenes racunalnik " dual channel enabled". Pri EPOXOVI mi tega ne napiše. A bi moralo to napisati. Na servisu so mi rekli da stare plate ne napišejo tega.
Hvala
Hvala
boštjan ::
CPU-Z zvihek memory,bi ti moralo pisat.Drugač pa en ram v oddaljenem slotu in en ram v slot,kjer sta dva skupaj= DUAL CHANELL
KRISTIJAN ::
Fora je ker imam polno nalepk na ohišju (garancija) in ne morem pogledat v katera dva slota so mi dali dva rama po 512. Ker jim ne zaupam da so mi dali v ta prava dva bi rad nekako preveril ne da bi odprl ohisje.
Sami ::
Tud na Epoxovi plati bi ti moral napisat Dual channel enabled, meni na 8RDA3+ napiše in tudi drugim na 8RDA+
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
the_unborn ::
Men se napise na zacetku ko bootam pc. Ocitno so ti rame narobe postavili, ker se meni tudi ni napisalo, dokler jih nisem dal v prave slote
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje geil value 2x512 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3803 (2860) | GregaG |
» | kam vtakniti ram?Oddelek: Strojna oprema | 1248 (891) | smash |
» | glede Dual DDR varianteOddelek: Kaj kupiti | 1222 (1021) | Spajky |
» | Nova MAMAPLATA (glede na mojo konfiguracijo) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1353 (1008) | Dr_M |
» | 256MB DDR400 + 256MB DDR400 = nedelovanje compa :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (956) | kuglvinkl |