» »

Programska alternativa kartici Radix Protector

Programska alternativa kartici Radix Protector

pirx ::

Torej to je tista kartica, ki zaščiti sistem pred čimerkoli, saj se po ponovnem bootu vedno vzpostavi v prvotno (po želji konfigurirano) stanje. Mislim, da je Mlacom celo imel akcijo, v kateri so obljubljali, da podarijo testni računalnik z vgrajeno kartico tistemu, ki mu ga uspe zrušiti...

Anyway, zanima me samo, če je mogoče komu znana programska alternativa tej kartici.

Phoebus ::

Norton Ghost.

Ghost imamo, ampak tista zadeva je boljša, saj se računalo vsakič po rebootu spravi v prej konfigurirano stanje. Prav tako je bolj praktično s tega vidika, da če želiš namestiti nov program, zaščito enostavno odklopiš, stvar namestiš, zaščito spet vklopiš in deluje v posodobljenem načinu.

Če koga zanima, glih danes sem dobil točno za to namenjen program: deepFreeze. :D Najboljši kos programske opreme, ki si ga lahko želiš, če imaš računalnike, ki so javno dostopni.

My life has been saved :D

Cokolesnik ::

Pirx: mi lahko na e-naslov bostjank[afna]amis.net sporocis telefonsko stevilko, da te poklicem v zvezi z delovanjem omenjene kartice. Pomoc bi potreboval cimprej.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaščita lokalnega omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
142087 (1615) SeMiNeSanja
»

Malware napada tudi bolnišnične aparature

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4917308 (15387) BaToCarx
»