Forum » Programska oprema » Programska alternativa kartici Radix Protector
Programska alternativa kartici Radix Protector
pirx ::
Torej to je tista kartica, ki zaščiti sistem pred čimerkoli, saj se po ponovnem bootu vedno vzpostavi v prvotno (po želji konfigurirano) stanje. Mislim, da je Mlacom celo imel akcijo, v kateri so obljubljali, da podarijo testni računalnik z vgrajeno kartico tistemu, ki mu ga uspe zrušiti...
Anyway, zanima me samo, če je mogoče komu znana programska alternativa tej kartici.
Anyway, zanima me samo, če je mogoče komu znana programska alternativa tej kartici.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Ghost imamo, ampak tista zadeva je boljša, saj se računalo vsakič po rebootu spravi v prej konfigurirano stanje. Prav tako je bolj praktično s tega vidika, da če želiš namestiti nov program, zaščito enostavno odklopiš, stvar namestiš, zaščito spet vklopiš in deluje v posodobljenem načinu.
Če koga zanima, glih danes sem dobil točno za to namenjen program: deepFreeze. Najboljši kos programske opreme, ki si ga lahko želiš, če imaš računalnike, ki so javno dostopni.
My life has been saved
My life has been saved
Cokolesnik ::
Pirx: mi lahko na e-naslov bostjank[afna]amis.net sporocis telefonsko stevilko, da te poklicem v zvezi z delovanjem omenjene kartice. Pomoc bi potreboval cimprej.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 2087 (1615) | SeMiNeSanja |
» | Malware napada tudi bolnišnične aparatureOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17308 (15387) | BaToCarx |
» | Antivirus 2009Oddelek: Programska oprema | 5445 (4120) | SkIDiver |
» | Domača e-SMETIŠČAOddelek: Loža | 2551 (1384) | 'FireSTORM' |
» | MIRCOddelek: Programska oprema | 1196 (1018) | Blisk |