» »

Mobitel z dvema SIM

Mobitel z dvema SIM

jjohny ::

Iščem mobitel v katerega bi lahko vstavil dve SIM kartici. A poznate kakšnega in kakšne ima kdo izkušnje??? Kaj je pomembno pri mobitelih z dvema karticama??? Ena kartica bi bila na naročnino (031), druga pa je Mobi paket (031).

lp, jani:D 8-O :\

Poldi112 ::

Benefon Twin. Sestra ga je imela do nedavno. Njej je bil zelo vsec, meni pa ravno obratno. Je lahek in deluje plasticno.
Aktivna je pa lahko samo ena sim kartica naenkrat. Upam da to ves, ker mislim da ni telefona ki bi delal z obema naenkrat.

jjohny ::

To pa nisem vedel, da je lahko samo ena aktivna. Jaz bi bil rad dosegljiv na obe številki (ena je službena, ena je privat). Ali bom torej moral nositi dva mobitela v žepu???

lp, jani

McHusch ::

Da.

laibachnsk ::

Zakaj dve sim če lahko imaš na eni sim dve številki,vsaj pri mobitel d.d.


.

Novost Dve liniji, imenovana tudi ALS - Alternative Line Service bo uporabnikom mobilnih telefonov omogočila, da bodo eno telefonsko številko lahko uporabili za poslovne namene, drugo pa za osebne pogovore. Hkratna uporaba obeh linij ne bo mogoča, prav tako pa bo Mobitel za tiste, ki imajo vklopljeno storitev Dve liniji, izstavil tudi dva ločena računa. Mesečna naročnina na storitev Dve liniji znaša 1000 sit (brez p.d.).

Obe številki bosta v stanju pripravljenosti telefona stalno aktivni. Naročnik lahko v meniju telefona izbere, preko katere številke bo klical. Pri sprejemanju poziva pa je na zaslonu telefona izpisana linija, po kateri prihaja klic. Pri določenih modelih telefonov si lahko za vsako linijo nastavimo različna zvonjenja

Kako je s tem v praksi ne vem,samo vem da je moj kolega to imel leta 1998!

Lime ::

ALS ne moreš kombinirati z Mobi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopija sim kartice

Oddelek: Loža
113253 (2963) Zstiller
»

Dual Sim telefoni - sočasna uporaba?

Oddelek: Mobilne tehnologije
177901 (7298) Samael
»

Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14034937 (20041) Veron
»

Sony xperia odporna na prah udarce tekočino z dual sim

Oddelek: Mobilne tehnologije
71695 (1564) Exile3
»

Dve sim kartici naenkrat, kateri aparat?

Oddelek: Mobilne tehnologije
74608 (4281) Calligulla

Več podobnih tem