Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskom?!Pomoc!!!
Problem z diskom?!Pomoc!!!
MrGTO ::
Zivjo!
Torej problem je sledec. Disk se mi noce vec zagnati(beri:ne pride v winse) in sem ga tako dal v drugi comp da shranim podatke in ga potem lahko lepo formatiram. Fora je pa v tem da ko ga dam v drugi comp ne morem priti do podatkov v dir. C:/Documents and settings (Windows XP). Torej kako bi mu lahko povedal password da bi lahko prekopiral datoteke na drugi comp?
Lp, Blaž
Torej problem je sledec. Disk se mi noce vec zagnati(beri:ne pride v winse) in sem ga tako dal v drugi comp da shranim podatke in ga potem lahko lepo formatiram. Fora je pa v tem da ko ga dam v drugi comp ne morem priti do podatkov v dir. C:/Documents and settings (Windows XP). Torej kako bi mu lahko povedal password da bi lahko prekopiral datoteke na drugi comp?
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osebni računalnik izklapljanje ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1123) | dpgangsta |
» | MBR (master boot record) težavaOddelek: Operacijski sistemi | 2480 (2357) | Icematxyz |
» | problem z web serverjemOddelek: Izdelava spletišč | 1673 (1472) | pitagora |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2140 (1626) | boštjan |
» | kaj bi blo lahk krivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1071) | mihec87 |