Forum » Kaj kupiti » Secure Digital kartice
Secure Digital kartice
cortez ::
Zanima me, kje bi se dal poceni kupit kakovostne secure digital kartice za 256 MB ?
sm dubu ponudbo za SD kingston 256 MB za 18500 sit ? kaj praviste ?
Katero vrsto pomnilniških kartic se sploh splača kupit in kakše so razlike v delovanju ?
Mislim kupit HP 735 pa sem vidu, da podpira SD in MMC kartice.
Kaj pomeni kratica MMC?
Kolko bi pršla taka MMC kartica 256 MB (poceni, če se da) in kje ?
Lepa hvala za odgovore,
lp
cortez
sm dubu ponudbo za SD kingston 256 MB za 18500 sit ? kaj praviste ?
Katero vrsto pomnilniških kartic se sploh splača kupit in kakše so razlike v delovanju ?
Mislim kupit HP 735 pa sem vidu, da podpira SD in MMC kartice.
Kaj pomeni kratica MMC?
Kolko bi pršla taka MMC kartica 256 MB (poceni, če se da) in kje ?
Lepa hvala za odgovore,
lp
cortez
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Brane2 ::
SD je s posebno kodo zavarovana MMC kartica. Sam sem svojo MMC 256 MiB vzel pri neki firmi v Skofji Loki za podoben denar. Mislim, da je slo za 17 kSIT z DDV.
Sedaj ti ne moram dat konkretnega imena, bom pogledal v adresar te dni...
Baje da se konkretni modeli razlikujejo v hitrosti komunikacije, a za to se ne mislim seskirat. Svojo kartico itak uporabljam na Sharpovem Zaurusu za poslusanje glasbe med tekom, tako da me hitrost ne zanima, to navajam le toliko da ves...
Sedaj ti ne moram dat konkretnega imena, bom pogledal v adresar te dni...
Baje da se konkretni modeli razlikujejo v hitrosti komunikacije, a za to se ne mislim seskirat. Svojo kartico itak uporabljam na Sharpovem Zaurusu za poslusanje glasbe med tekom, tako da me hitrost ne zanima, to navajam le toliko da ves...
Caligula ::
Tisti Kingston, ki ga omenjas ti dobis po zelo ufgodni ceni in ga kar uzami. MMC niso vec cenejse in so malo starejse zasnove. Kar vzami tistega Kingstona. Ceneje bi ga tezko dobil. Govorim o novem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reduced Size MultiMedia Card (RS-MMC) kapaciteta pri 1,8VOddelek: Mobilne tehnologije | 819 (735) | velikiB |
» | Težave z RS-MMC kartico na NokiiOddelek: Mobilne tehnologije | 1290 (1189) | BikeFan |
» | MMC kartice za Nokio 6230iOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1154) | Sami |
» | Kje kupiti RS-MMC spominske kartice?Oddelek: Kaj kupiti | 1333 (1224) | _spirit_ |
» | Spominska kartica MMCOddelek: Kaj kupiti | 1112 (1038) | emkey |