» »

Ohišje!?

Ohišje!?

Golden eye ::

A obstaja ohišje ki ima odspredaj za 2x120mm ventilatorja (radiator za vodno hlajenje)? Sam informativno vprašan je!
In mogoče kakšen link

whatever55 ::

Ola!

Saj imaš čist kul ohišje(zelo lepo)8-O . Malo razreži pa boš zlahoto dal dva ventilatorja noter.>:D

Ni za kaj.8-)

ne sej jest mam že vse razrezano in placa kokr hočeš:D Sam jest bi rad original tako ohišje ki ima 2x120mm venta (nč rezanja). Sej sem opazu da sploh še ne obstaja;(( Se bo že kdo spomnil pa ga nardil maybe:\

Dej jan zdi se mi da ti ne rabiš nobenega ventilatorja več, sej maš itak vodno, grafično maš pa tudi kul navito. Če pa ohišje kupuješ pa kupi unga chiefteka big tower boš mel placa polno. Ali pa če kupiš enega k sem enkrat v softwarpower gledal k je ful hudo aluminijasto ohišje z ventilatorji cenejše kot chiftek big tower.

Myth ::

maticmlakar, in katero ohišje je to? daj kakšen link. Me res zanima.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Nekej na črko L se začne. Sploh se ne morem somnit kera firma je.

Myth ::

Daj spomni se, pa mi poslji ZS, da ne smetiva tukaj. :))

BZ in LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ne spreminjajta teme. SAj sem napisal da je to samo INFORMATIVNO!!;((

JustVi ::

>A obstaja ohišje ki ima odspredaj za 2x120mm ventilatorja (radiator za vodno hlajenje)? Sam informativno vprašan je!
In mogoče kakšen link

in zakaj spredaj?

da ti ven piha?

ne vem če pogledam pri mojem BIgu; spredaj nič placa. 6 x 5.25" + 2 x 3.5" FDD + 6 x 3.5" HDD, pod diski črpalka in mal krmilne el.

da bi kakšno serijsko ohišje to imelo zadaj... spredaj pa prostor za radiator, ne morem verjet.

spet zakaj tako

:\

JustVi ::

240 radiator gre v streho ali obrnjen na prednjo stranico....lahko ga postaviš za diske, sam potem se ti toplota sprehaja v compu...

Pri Chieftech Big tower ne gre več pod zgornjo kletko. Edino da narediš sam nosilec nosilec za največ dva diska potem bi to šlo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero ohišje? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22532267 (6031) kakopak
»

Nakup vodnega hlajenja. Pomoč... (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
674714 (4059) Vuli
»

Prodajam račinalnik pa ne vem kakšno ceno naj postavim...

181766 (1192) urkoman
»

Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )

534140 (3371) no-limits
»

vodno-hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271863 (1436) tec

Več podobnih tem