Forum » Sedem umetnosti » Priporoči avtobiografijo
Priporoči avtobiografijo
whatson ::
Dajte mi priporočit kako dobro avtobiografijo, da jo preberem.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
DoloresJane ::
Vesoljc - najbrž lahko priporočiš kakšno, ki si jo prebral, ne kakšno, ki jo boš napisal. Humor je seveda dovoljen, močno zaželjeno pa je, da posameznikovi odgovori drugemu uporabniku pomagajo, ne pa, da ga "hecajo".
Bo šlo z malo več resnosti?
Če nisi prepričan, kje bi začel, premisli, kaj te zanima. Bi raje bral o umetnikih, znanstvenikih, raziskovalcih, mučenikih, filmskih zvezdah... Potem je najbolje, da si izposodiš kaj, kar ti priporoči knjižničar. Meni še nikoli niso dali slabega nasveta. Če pa res nisi prepričan, obstaja zbirka mini biografij formata A5, kjer se biografije Mahatme Ghandija, Brailla, M. Luthra Kinga ipd. Žal se ne spomnim točnega naslova.
Bo šlo z malo več resnosti?
Če nisi prepričan, kje bi začel, premisli, kaj te zanima. Bi raje bral o umetnikih, znanstvenikih, raziskovalcih, mučenikih, filmskih zvezdah... Potem je najbolje, da si izposodiš kaj, kar ti priporoči knjižničar. Meni še nikoli niso dali slabega nasveta. Če pa res nisi prepričan, obstaja zbirka mini biografij formata A5, kjer se biografije Mahatme Ghandija, Brailla, M. Luthra Kinga ipd. Žal se ne spomnim točnega naslova.
tratto ::
Poskusi s Slodnjakom: "Neiztrohnjeno srce" o Francetu Prešernu - precej duhamorna zadeva, a en predlog imaš.
DavidJ ::
Jest bi pogledal, če je Winston Churchill kaj pisal o sebi.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Knjige, ki so pustile pečat (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14132 (11881) | BigWhale |
» | Politično pristranske fakultete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11695 (10351) | TheBlueOne |
» | Domače branje: Brad Stone: Amazon (2014)Oddelek: Novice / Domače branje | 5076 (3989) | BaToCarx |
» | Prihaja uradna biografija Steva Jobsa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 26637 (24606) | PrimozR |