Forum » Programska oprema » CD-RW in B's Gold in Clip
CD-RW in B's Gold in Clip
hanzeljn ::
Lep pozdrav, zraven CD-RW pogona Sony sem dobil program B's Gold in B's Clip. Prvi je namenjen za zapisovanje CD-R in CD-RW, drugi pa naredi iz CD-RW nekakšen floppy s kapaciteto 572MB. Zelo uporabna stvar, če... ...če bi bilo mogoče takšen CD-RW brati na vseh PC-jih, pa ni. Takšen "floppy" CD-RW je možno brati samo v PC-jih, ki imajo naložen B's Clip, pa še to samo s podprtimi pogoni.
Vprašanje: ali obstaja program, ki iz CD-RW naredi floppy, ki ga je možno brati na kateremkoli PC-ju ? Menda to obstaja v Win XP, a mi WinME zaenkrat še prečudovito delujejo, pa ne bi menjal.
Hvala.
darkolord ::
Adaptec (roxio) ima nekaj kar se kliče Direct CD in deluje na vseh cdjih, sam ni prav čisto tako kot da bi bil disketnik...
hanzeljn ::
hvala za linke, ampak zgleda da je to bolj teorija, kako bi naj nekaj delovalo, kot pa pot do uporabnih programov
BaRtMaN ::
Kaj pa InCD?
Sicer pa vidim, da si ti želiš Mount Rainierja. Ga še ni in ga zgleda še nekaj časa ne bo. Podpirati ga mora namreč tako pekač kot OS.
Sicer pa vidim, da si ti želiš Mount Rainierja. Ga še ni in ga zgleda še nekaj časa ne bo. Podpirati ga mora namreč tako pekač kot OS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diskete prihodnosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 8315 (5883) | CaqKa |
» | Disketni pogon-ga še sploh kdo uporablja??Oddelek: Strojna oprema | 2333 (1873) | vladika |
» | "Mt. Rainier" (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5697 (4507) | bastadu |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Teac CD-RW 40x burn speedOddelek: Strojna oprema | 1092 (947) | Matek |