Forum » Kaj kupiti » Kupujem LCD
Kupujem LCD
zed 5.0 ::
Zivjo!
Kupujem nov LCD. Na netu sem si pregledal ze tono testov in moram rect da sem vedno bolj zmeden. No u glavnem, u igri imam sledece modele (17" - 19"):
- Hyundai ImageQuest Q17
- Acer AL1721
- Acer AL1931
- NEC LCD1860NX, 1920NX
- Sony SDM-S93
- Iiyama AS4821DT
- Iiyama AS4314UTG
Zanima me ce ima kdo kakrsne koli izkusnje z omenjenimi monitorji, slabe, dobre, karkoli. Uporabljal ga bom doma, za normalno delo, igre in filme. Bojda imajo vecji monitorji vec "ghostinga". A ma mogoce kdo kaksne konkretne izkusnje s tem, koliko slabsi so vecji monitorji, al je razlika zanemarljiva?
Hvala,
Z.
Kupujem nov LCD. Na netu sem si pregledal ze tono testov in moram rect da sem vedno bolj zmeden. No u glavnem, u igri imam sledece modele (17" - 19"):
- Hyundai ImageQuest Q17
- Acer AL1721
- Acer AL1931
- NEC LCD1860NX, 1920NX
- Sony SDM-S93
- Iiyama AS4821DT
- Iiyama AS4314UTG
Zanima me ce ima kdo kakrsne koli izkusnje z omenjenimi monitorji, slabe, dobre, karkoli. Uporabljal ga bom doma, za normalno delo, igre in filme. Bojda imajo vecji monitorji vec "ghostinga". A ma mogoce kdo kaksne konkretne izkusnje s tem, koliko slabsi so vecji monitorji, al je razlika zanemarljiva?
Hvala,
Z.
Caligula ::
ZA Benq 1731 (Acer) sem zadnjic v eni reviji bral odlicne ocene. Boljse od Illyam, Samsungov,..
koyotee ::
v tem primeru bi izbral hyundai-a
preber mal k folk ga dost hval
preber mal k folk ga dost hval
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2732 (2076) | Damiani |
» | Kater velik LCD? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17031 (10483) | franci |
» | Kakšen zaslon imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5485 (4819) | ombre |
» | kater Monitor LCD 17" do 140 jurjevOddelek: Kaj kupiti | 1410 (1307) | Caligula |
» | LCD+17Oddelek: Kaj kupiti | 1087 (990) | yanker |