Forum » Kaj kupiti » Kateri LCD 15' priporočate?
Kateri LCD 15' priporočate?
jELKO ::
Kupujem LCD ekran za mojo boljšo polovico, ker pa sem omejen z denarjem in ekran ni zame, se pač ne znajden v najnižjem cenovnem razredu teh ekranov. Zamima me kakovost/cena za naslednje LCD ekrane:
PRESTIGIO P154 (www.mlacom.si)
HYUNDAI Q15 (www.mlacom.si)
PHILIPS 150S4FG TCO99 (www.mlacom.si)
SAMSUNG 152V SILVER (www.mlacom.si)
LG 15 L1510S(www.mlacom.si)
EIZO L365 15 (www.kadarkoli.com)
Kak BENQ in ACER
Najbolj mikaven se mi zdi EIZO(75.072,00 SIT), sam ne vem kako se kaj odnese. Za PRESTIGIO pa pravijo, da jih veliko ima mrtve pike(do 4), za LG pa da jih oči bolijo?
Hvala za info. in nasvet.
PRESTIGIO P154 (www.mlacom.si)
HYUNDAI Q15 (www.mlacom.si)
PHILIPS 150S4FG TCO99 (www.mlacom.si)
SAMSUNG 152V SILVER (www.mlacom.si)
LG 15 L1510S(www.mlacom.si)
EIZO L365 15 (www.kadarkoli.com)
Kak BENQ in ACER
Najbolj mikaven se mi zdi EIZO(75.072,00 SIT), sam ne vem kako se kaj odnese. Za PRESTIGIO pa pravijo, da jih veliko ima mrtve pike(do 4), za LG pa da jih oči bolijo?
Hvala za info. in nasvet.
jELKO ::
Tomi,ker sem imel mal naglice in nisem dobro pogledal kje se nahajam, bi te prosil, če mi lahko (če je mogoče ali jo lahko sam?kako?) to temo prestaviš v ''Vse o LCD od A-Ž'',da mi me bo treba še enkrat odpirat te teme.Drugič bom mal bolje pogledal, kje se nahajam. Hvala.
Tomi ::
Copy-paste v ono temo daš. Jaz ne morem pisati postov v imenu drugih (kot drugi).
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater koler za ati karticoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1202 (930) | TaBoLjI |
» | Slovenska podjetja pod udarci zlobOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2602 (2602) | JLP |
» | www.loterija.si hacked ?Oddelek: Loža | 2215 (1886) | eger |
» | Hladilnik za Grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 852 (777) | kuglvinkl |
» | Spisek rač. trgovinOddelek: Kaj kupiti | 1342 (1016) | [SpydeR] |