Forum » Strojna oprema » Rumen zmazek na LG F700B
Rumen zmazek na LG F700B
boštjan ::
Torej včeraj sem šel nalagat winXP h kolegici in ko sem vse naložo,sem opazo rumen zmazekvv kotu desno zgoraj na omenjenem monitorju. Naložo sem tudi tisti utility za štelanje barv in gonilnik za monitor,driverji za grafo so najnovejši catalyst4.2. tistega rumenega zmazka pa se ne da odpravit z nobeno nastavitvijo,edino,če sem ga kje zamočil. če ma kdo ta monitor, prosim naj pove, ali se da to kako odpravit oz. ali je mogoče monitor fuč.
Monitor pa je priključen na grafično 9200SE.
PS.to je že druga 9200SE pri kateri sem opazil,da majo natural flat monitorji slabo sliko,recimo pri 757NF+9200SE je meglena slika,če nastaviš frekvenco osveževanja na 100Hz.
Monitor pa je priključen na grafično 9200SE.
PS.to je že druga 9200SE pri kateri sem opazil,da majo natural flat monitorji slabo sliko,recimo pri 757NF+9200SE je meglena slika,če nastaviš frekvenco osveževanja na 100Hz.
- spremenil: boštjan ()
Dr_M ::
verjetno je biu ksn magnet u blizini, lohk tut samo za par sekund. monitor ne pozabi... to lohk neses na ksn rtv servis da ti ga razmagnetijo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična za Compaq minitower?Oddelek: Strojna oprema | 1184 (1026) | AlexUS |
» | Mate probleme z Catalyst 6.4?Oddelek: Strojna oprema | 1180 (886) | yerko |
» | problem radeon 9200 seOddelek: Kaj kupiti | 1054 (925) | fitipaldi |
» | Windowsi se nočejo zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1402) | R33D3M33R |
» | Video-Out/Video-In (VIVO)Oddelek: Strojna oprema | 1725 (1488) | Janes |