» »

Težave z Logitech driverji

Težave z Logitech driverji

Brutal Corpse ::

Imam miško Logitech mx 900 in naslednji problem.Če imam zagnan driver set point ki omogoča da si vse tipke prilagodim mi v igrah delajo samo tipke left in right.Kolešček tut dela če ga vrtim ne dela pa če ga kliknem kar mi dostikrat pride zelo prav.Ravno tako ne delajo tipke kot so forward, backward in še ostale.Če pa zaprem ta set point mi pa delajo vse tipke v igrah.Sam pol ne delajo v windowsih quick select in še nekatere.Naj še enkrat poenostavim:Fora je v tem da set point omogoča delovanje ostalih tipk ki si jih lahko prilagodiš za razna dela onemogoči pa delovanje teh tipk v igrah kar me moti ker moram skos pol zapirat set point.Sm probu že vse upgrejdat tut bluetooth driver pa nč ne pomaga.A ma mogoče kdo kakšno rešitev?

schurda ::

Ne vem, če bo pomagalo, vendarle pa vseeno: Imel sem težave z zadnjimi driverji od Logitecha, zato sem dal nazaj predzadnje gor in je ku šus.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Ja sam jst še zmer neki ne vem.Pr prejšni Logitech miški sm uporablu software z imenom mouseware kar je verjetno namenjen miškam s tremi tipkami pozabu pa sm povedat da me je tut na prejšni LOgitech miški ista stvar nagajala oz. samo kolešček mi ni v igrah delal ker drugih stranskih tipk itak ni blo.Pr mx 900 je pa en software set point za vse tipke prilagodit.Zdej jst mislm ni treba da inštaliram še mouseware.Lohk pa probam s prešnim set pont verzijo sam dvomim da bo kej pomagal.
Sam čudno se mi zdi da nima noben s tem probleme

Zgodovina sprememb…

frenk ::

Brutal Corpse: sicer je mal offtopic ampak vsen...a si ti un k je kupu to miško v BOF-u?:)

Ne nisem, zakaj že?

frenk ::

mah zanč je en prnesu nazaj miško, pa je reku, da je vse zakon, samo da v špilih gumbi ne delajo...sm mislu da si ti, ker je reku, da je vse forume pregledal:D

TribesMan ::

Glede na to da sem nedolgo nazaj delal test mišk (ja morem dokončat delo in objavit članek na S-T ne me tepst) ampak lahko ti povem, da je MX900 miška ki ima edina med vsemi omogočeno, da lahko uporabljaš vse tipke v igrah, če je softvare instaliran. Ko instaliraš set point, pojdi na net in najdi zadnji popravek (ko sem to delal je bil zadnji verzija 1.04). Updateaj driverje, restartaj mašino in potem se loti nastavljanja tipk. Za vsako tipko ki jo boš hotel uporabljati v igrah (razen za scrollanje koleščka, ki itaq dela), boš moral izbrati nastavitev Generic Button. To pomeni da program enostavno tipki ne dodeli nobene funkcije, ampak pošlje naprej njen prav signal. To ni isto kot unassigned, ker unassigned disablea tipko.
To funkcijo omogoča samo Set Point, MouseWare jo iz meni neznanega razloga še ne podpira, pa bi jo moral!

Članek o miškah pa bo upam še ta teden...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Najlepša hvala za odgovor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SETPOINT

Oddelek: Strojna oprema
71425 (1190) r3dkv1c4
»

Logitech SetPoint problem

Oddelek: Programska oprema