Forum » Hlajenje in modifikacije » kje bi dobu un aparat k zalo tala po trgovinah?
kje bi dobu un aparat k zalo tala po trgovinah?
pingec ::
a ma kdo un aparat ki po stavbah in trgovinah hladi vodo pol fi jo pa t natocis, zanima me kje bi to dubu ker za vodno hlajenje bi blo super a ma kdo to?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Lio ::
pr lokalnmu šiptarju
poglej v imenik, in pokliči na zalo, al pa njihovga najbližiga zastopnika in iz prpelejo mašinco-proti plačilu seveda.
poglej v imenik, in pokliči na zalo, al pa njihovga najbližiga zastopnika in iz prpelejo mašinco-proti plačilu seveda.
TribesMan ::
Union daje v najem tiste napravice. Mesečni najem je 5kSIT, en bidon vode (24L) pa pride 900SIT, to mi je kolega poveda, ki ima to zadevo doma.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
sash ::
kaj pa sam oni "balon" ko je voda v njem se da kje dobit ?
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
DimmniBurek ::
In zakaj rabš tga hudiča? za domačo rabo za pijačo al za procesor, ker tista voda se ful ohladi, tlko da sploh ne morš pit
There Is No Stronger Drug Than Reality
Gost ::
Itak da bo rabil za procesor. Pa a niso te zadeve od Zale (Union), se pravi da bi se dalo morda celo kupiti.
DimmniBurek ::
Ne, ne pol boš mogu plačat celo zadevo-najbolje da si sposodš, vzameš vn tisto kar rabš in pokličeš še isti dan da mašina ne dela, pol lohk un od prej najebe
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pošiljanje pošte iz kitajske v slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20365 (14369) | ender |
» | pivo in spanjeOddelek: Loža | 4191 (2656) | Malajlo |
» | Kje dobiti tocilni aparat?Oddelek: Loža | 11121 (10664) | SkIDiver |
» | Koliko stane plato Laškota?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11133 (9853) | Nagi Bator |