Forum » Pomoč in nasveti » USB problem (ma taužnt jih je)
USB problem (ma taužnt jih je)
dragos ::
Folk živio, please za help k če ne znorim z mojo kišto. Modem USRobotics ISDN TA Ext. sem povezal z USB kablom na kišto, ki ga ne prepozna. Napiše Unknown USB device. Zakaj zadeve ne prepozna. A morm naštimat še kake posebne driverje? OS je BILL (Windows) XP. Please help. Inštaliral sem tudi softwer RVS-COM in Control center. Nič od tega. Faxov sploh ne morm pošilat.
Lp.
Lp.
- spremenil: dragos ()
bmandelj ::
jaz bi probal se na drugi kisti
ce napise unknown usb device to ponavdi pomeni da je zadeva zanic (lahko pa je samo problem z komunikacijo
ce imas usb 2.0 potem obvezno instaliraj SP1 za winxp ker ima sele service pack podporo za usb 2.0
lp brane
ce napise unknown usb device to ponavdi pomeni da je zadeva zanic (lahko pa je samo problem z komunikacijo
ce imas usb 2.0 potem obvezno instaliraj SP1 za winxp ker ima sele service pack podporo za usb 2.0
lp brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
madmitch ::
Na spodobno faxiranje kar pozabi. Ker ima ta modem analogne izhode, boš faxiranje najbolj neboleče rešil tako, da boš dal na PC najenostavnejši Fax modem in ga priklopil na obstoječi analogni izhod Roboticsa. Program bo pa najboljši WinFax, ki sicer ni zastonj, dela pa odlično. Preverjeno drugače ne bo šlo s tem modemom.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Dr_M ::
ce ti v device managerju pise unknown device, so ga winsi najdl, samo driverje mors instalirat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
djandy00 ::
oglej si tole stran: http://www.usr.com/support/product-template.asp?prod=3468a, tam boš našel driver za Win 2000, ki dela za XP, potegni si dol še Control center in porihtaj zadevo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wlan povezava pomocOddelek: Omrežja in internet | 2598 (2270) | NooB |
» | 3com ISDN modem pro TA - control centerOddelek: Programska oprema | 3265 (2790) | servo |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1813 (1472) | Wad@ |
» | Fax preko ISDNOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1222) | romario |
» | driveri za modemOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (1001) | OZZY |