Forum » Hlajenje in modifikacije » Solna kislina za čiščenje radiatorja yugo ?
Solna kislina za čiščenje radiatorja yugo ?
Primoz78 ::
Kot sem v vec temah omenil nikakor ne morem ocistiti vodnega kamna iz hladilnika ( yugo ), zdaj me pa zanima kako bi se obnesla solna kislina ( 20 ali 31 % kot se dobi v Astrachemo ). Zanima me kako reagira solna kislina z bakrom in medenino ( yugo hladilnik)? A je mozno da razje baker in bi potem hladilni puscal?
Lp Primoz
Lp Primoz
TribesMan ::
Če hočeš zjedkat radiator, potem kar na delo, sam vedi da bo potem neuporaben za njegov primarni namen, se bo pa super obnesel kot obtežilnik papirja...
Skratka ne ga srat. Sploh pa ne vem zakaj bi vodni kamen odstranjeval z nečim kar je namenjeno jedkanju bakra... Tle ti bo kvečjemu požrlo baker in pustilo vodni kamen.
LP
TribesMan
Skratka ne ga srat. Sploh pa ne vem zakaj bi vodni kamen odstranjeval z nečim kar je namenjeno jedkanju bakra... Tle ti bo kvečjemu požrlo baker in pustilo vodni kamen.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Primoz78 ::
Thx za odgovor...v bistvu sem samo vprasal ker so mi tako svetovali...ocistno so zelo slabo "svetovali"
Lp Primoz
p.s. bo pa kar kamen gor ostal
Lp Primoz
p.s. bo pa kar kamen gor ostal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako namazati pipo?Oddelek: Loža | 5514 (4841) | Stari maček |
» | vodni kamen na plastikiOddelek: Loža | 3485 (2859) | dominuspro |
» | Barvanje bazenske folijeOddelek: Sedem umetnosti | 903 (730) | vilijazb |
» | bakrenje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7182 (5065) | Pyr0Beast |
» | Pritrditev ventov na radiator...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1280 (1083) | boštjan |