Forum » Loža » Lada Samara, menjalnik od 1.3 = 1.5 ?
Lada Samara, menjalnik od 1.3 = 1.5 ?
Azrael ::
Ker nimamo kakšnega avto oddelka, dajem to vprašanje sem:
Zanima me ali kdo ve ali sta menjalnika od Lade Samare 1.3 in 1.5 enaka, oz če paše menjalnik od 1.3 na 1.5 mašino ?
Stvar je taka, da gre menjalnik v fotrovi Samari 1.5 k koncu (ima samo 50k km ), strokovnjaki na servisu so v garanciji netesen semering zamenjali zelo "strokovno", tako da bo sedaj treba menjati cel menjalnik... Škripa, poka, ne gre v vzratno, pada iz prestave, v olju je vedno več opilkov in aluminija... Obup, menjalnik je očitno naredil svoje.
Samar 1.5 ni veliko, 1.3 pa velikokrat ponujajo za drobiž in bi z malo sreče lahko dobil dober menjalnik iz kakšne podrtije, samo ne vem če je isti ? Mogoče kdo ve ?
Za odgovore že vnaprej hvala.
LP, Azrael
Zanima me ali kdo ve ali sta menjalnika od Lade Samare 1.3 in 1.5 enaka, oz če paše menjalnik od 1.3 na 1.5 mašino ?
Stvar je taka, da gre menjalnik v fotrovi Samari 1.5 k koncu (ima samo 50k km ), strokovnjaki na servisu so v garanciji netesen semering zamenjali zelo "strokovno", tako da bo sedaj treba menjati cel menjalnik... Škripa, poka, ne gre v vzratno, pada iz prestave, v olju je vedno več opilkov in aluminija... Obup, menjalnik je očitno naredil svoje.
Samar 1.5 ni veliko, 1.3 pa velikokrat ponujajo za drobiž in bi z malo sreče lahko dobil dober menjalnik iz kakšne podrtije, samo ne vem če je isti ? Mogoče kdo ve ?
Za odgovore že vnaprej hvala.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Backup22 ::
Mi smo jo meli..pa mislim da je isti.. Na zunaj je 100%, mislim pa da Rusi nebi komplicirali z izgradnjo. samo da dela tut pri -50 °C ;) Vpašaj na servisu? Pomoje je isti, ampak je treba prenose & stuff nastavit moči primerno..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obrati motorja v prostem tekuOddelek: Na cesti | 13056 (11797) | menjalnik |
» | nakup vozila ...Oddelek: Na cesti | 2768 (1937) | Klemzz |
» | Pomoč pri nakupu avtomobila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9937 (8639) | c00L3r |
» | katra, charade?Oddelek: Loža | 1581 (1209) | Simko |