Forum » Pomoč in nasveti » Težavice z XP-ji
Težavice z XP-ji
SkIDiver ::
Imam dve težavi. Prva mi je mogoče malo moteča druga je pa smešna in tečna.
Malo moteča težava:
Na ploščo imam pod master priklopljen LG CD-RW 52/24/52 in pod slave CD-ROM Teac 40x. Če v katerega koli vstavim CD mi v explorerju ne pokaže pod ikonco pogona ime diska-CDja. Prav tako ne izvede samodejnega zagona aplikacije, ko vstavim CD. Drugače deluje normalno.
Smešna in tečna težava:
Po x času, ko PC stoji in nič ne delam preidejo XP-ji v prijavo uporabnika. Imam narejeno za dva uporabnika. Potem kliknem na svoje up. ime in pridem nazaj lepo na namizje. Pač normalno okolje za izbiriro uporabnika katerega nastavitve se naj naložijo. Zanima me zakaj to počne?
Malo moteča težava:
Na ploščo imam pod master priklopljen LG CD-RW 52/24/52 in pod slave CD-ROM Teac 40x. Če v katerega koli vstavim CD mi v explorerju ne pokaže pod ikonco pogona ime diska-CDja. Prav tako ne izvede samodejnega zagona aplikacije, ko vstavim CD. Drugače deluje normalno.
Smešna in tečna težava:
Po x času, ko PC stoji in nič ne delam preidejo XP-ji v prijavo uporabnika. Imam narejeno za dva uporabnika. Potem kliknem na svoje up. ime in pridem nazaj lepo na namizje. Pač normalno okolje za izbiriro uporabnika katerega nastavitve se naj naložijo. Zanima me zakaj to počne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letališče Munich ParkiranjeOddelek: Loža | 6538 (5218) | Metulj-1 |
» | Sitnost z ročkamiOddelek: Loža | 4307 (3717) | Xserces |
» | Word 2010 - bibliografija in skliciOddelek: Programska oprema | 1776 (1710) | nightbird |
» | pomoc pri zascitiOddelek: Programska oprema | 897 (811) | gmail_samo |