Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako kar najenostavneje namontirati disk v 5.25" ?
Kako kar najenostavneje namontirati disk v 5.25" ?
sonac ::
No v naslednjih dneh mislim montirat vodno hlajenje in posledično moram disk premaknit gor k CD-jem. Zanima me, kako bi ga kar najlažje namontiral tja (ne da bi se ta premikal ko bom nosil ohišje ali vibriral med delovanjem).
LP
LP
sash ::
nabaviš ali sam narediš ustrezne nosilce za disk - en čist navaden alu U profil (lahko pa nardiš tud leseno kvadratno palčko) v katerega zvrtaš luknice za vijake in prvo pršraufaš profila na disk nato pa komplet v prostor namenjen 5,25" pogonom
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sonac ::
Hehe, sem razmišljal o tem ja, sam sem zaradi nakupa komponent za vodno hlajenje totalno suh :) Bom kaj ustvaru v fotrovi delavnici...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše midi tower gaming ohišje?Oddelek: Kaj kupiti | 5348 (4356) | pharaon |
» | Zalmanov (P)Reserator vodni kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3243 (1592) | Good Guy |
» | Vodni blok za HDD (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5255 (4156) | steev |
» | moje vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8669 (6077) | bodom |
» | hrup ... vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2238 (1907) | morphling1 |