Forum » Šola » FRI VS; kako v 2. letnik?
FRI VS; kako v 2. letnik?
Microsoft ::
No, dans sm bil na informativnem dnevu v LJ na FRI. Stvar je bla čist povprečna, mi je pa en podatek zelo izstopal.
Gre se namreč za to, da se v 2. letnik vpiše na 3 različne smeri. Pritem so poudarili, da imajo študenti z boljšim učnim uspehom prednost in da se dogaja to, da se nekateri ne morejo vpisati v željeno smer.
Vse tiste, ki o tem vete kaj več, bi vprašal, katera je "tista" smer, na katero je največji naval (Info., Logika, Prog. Oprema)?
by Miha
Gre se namreč za to, da se v 2. letnik vpiše na 3 različne smeri. Pritem so poudarili, da imajo študenti z boljšim učnim uspehom prednost in da se dogaja to, da se nekateri ne morejo vpisati v željeno smer.
Vse tiste, ki o tem vete kaj več, bi vprašal, katera je "tista" smer, na katero je največji naval (Info., Logika, Prog. Oprema)?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Phil ::
Največji naval je običajno na programsko opremo sledi informatika zadnja pa je logika in sistemi.
LP
LP
bradek ::
Ja, glede na to da bom tudi jaz verjetno zamenjal fakulteto in sem bil na informativnem dnevu danes, se je tudi meni to zdelo precej čudno. Čeprav je dekan nekaj obljubljal da bodo spremenil, ker vse preoblikujejo glede na tisto sprejeto deklaracijo v zvezi z EU.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bradek ()
thramos ::
Tisti ki so ponavljal, pavzeral ipd. so po vrsti za tistimi ki so v prvo nardil letnik. Ce si normalno naredu 1. letnik se ponavad lahko vpiss na kero kol smer, brez kksnga hudga povprecja.
thramos, od kje teb te informacije?
Ka hočeš rečt, da če se jaz prepišem iz 1. letnika neke druge šole v 1. letnik FRI VS, da pri vpisu v 2. letnik ne bom imel enkaih možnosti, kot ostali?!
To potem pomeni, da se najprej razvrstijo vsi, ki so vpisani prvič, šele nato pa začnejo razvrščati ostale?
Men se to mal "sumljivo" zdi.
by Miha
Ka hočeš rečt, da če se jaz prepišem iz 1. letnika neke druge šole v 1. letnik FRI VS, da pri vpisu v 2. letnik ne bom imel enkaih možnosti, kot ostali?!
To potem pomeni, da se najprej razvrstijo vsi, ki so vpisani prvič, šele nato pa začnejo razvrščati ostale?
Men se to mal "sumljivo" zdi.
by Miha
Taras_Bulba ::
Največji naval je na informatiko. In ja, razlike so, če narediš letnik v prvo al pa ponavljaš oz. se prepišeš.
Taras_Bulba, in kake so potem razlike? Pa od kje vam ti podatki?
by Miha
by Miha
JimiBtn zakaj pa ne vprasas na email studinfo@fri.uni-lj.si ki je objavljen na http://www.fri.uni-lj.si ?
Taras_Bulba ::
Jimi: iz izkušenj . Pri izbiri se najprej porazdelijo tisti redni, potem pa tebe vtaknejo kjer je plac in (čimbolj) v skladu s tvojimi željami. Izbire itak ni velike.
Brad3K, včeraj sem poslal emajl, pa danes še nisem nič dobil. Kaj pa ŠSFER?
Taras_Bulba, in ka si pol naredil? Šel tja, kamor so te vtaknili?!
by Miha
Taras_Bulba, in ka si pol naredil? Šel tja, kamor so te vtaknili?!
by Miha
Jaz sem dobil takoj odgovor... pocakaj se dan ali dva, potem pa klici po telefonu :)
FE je posebej kar se tega tice mislim, nevem pa kaj mislis z ŠSFER?
FE je posebej kar se tega tice mislim, nevem pa kaj mislis z ŠSFER?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bradek ()
Da bi poslal email na ŠSFER.
by Miha
by Miha
thramos ::
najhitrej bos zvedu ce poklics, k za email ene par ljudi na faksu ne ve da obstaja . Vem pa to k sm se letos odlocu kam bom su in sm mel vpis ob 10h, vsi tisti k so padl, ipd pa 4h kasnej.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14865 (6407) | PH03N1X |
» | Informativni danOddelek: Šola | 2810 (1591) | ;-) |
» | Zdej pa še FEOddelek: Šola | 2889 (2464) | Microsoft |
» | Teološka fakulteta ima modernejšo stran kot FRI?Oddelek: Loža | 2241 (1571) | undefined |
» | Algoritmi - literatura??Oddelek: Programiranje | 1166 (1053) | Damjan Jagar |