Forum » Programska oprema » PC-cillin 2002...upgrade
PC-cillin 2002...upgrade
tris ::
Imam zgoraj omenjeni antivirusni program(sem ga dobil zraven plate) in mi je lepo delal 1 leto.......sedaj pa je licenca potekla in mi ne dovoli downloadati novih update-ov.
Ali kdo ve....ali moram nabaviti novega in plačati polno ceno ali pa deluje oz. je možen upgrade(30 EUR) na Pc cillin 2004(internet security).
A ima kdo izkušnje???
Ali kdo ve....ali moram nabaviti novega in plačati polno ceno ali pa deluje oz. je možen upgrade(30 EUR) na Pc cillin 2004(internet security).
A ima kdo izkušnje???
podal ::
Moral boš ročno vstaviti nove patterne, ki jih dobiš na supportu on trend micra.
Link za navodila (so za PCCillin 2004, je pa isto za 2002).
stran na kb.trendmicro.com
Link za navodila (so za PCCillin 2004, je pa isto za 2002).
stran na kb.trendmicro.com
tris ::
Tnx
...stvar dela BP
še nekaj.....a je potrebno imeti VSE update ali samo zadnjega(zadnj patch-virus pattern).
Nazadnje sem downloadal virus pattern 751, potem nič(ker mi ni delalo) sedaj pa imam zadnjega 765....
Še enkrat hvala
LP
...stvar dela BP
še nekaj.....a je potrebno imeti VSE update ali samo zadnjega(zadnj patch-virus pattern).
Nazadnje sem downloadal virus pattern 751, potem nič(ker mi ni delalo) sedaj pa imam zadnjega 765....
Še enkrat hvala
LP
OmegaBlue ::
Samo zadnjega. Vsebuje že vse prejšne definicije.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sporočila so izpraznjena!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1130) | MadMax |
» | Kateri antivirzs-požarni zid ??Oddelek: Programska oprema | 1756 (1420) | alkoo |
» | norton antivirus 2002 pri mlacomuOddelek: Programska oprema | 2362 (1729) | SLOWWWeb.net |
» | e-mail z virusom...od kod?Oddelek: Omrežja in internet | 1888 (1633) | SubOrbit |
» | protivirusni programiOddelek: Omrežja in internet | 1477 (1338) | TinkaPinka |