Forum » Pomoč in nasveti » Ura na winXP
Ura na winXP
Shorty ::
Ali mi lahko kdo pomaga ker mi ura na windowsih XP zaostaja za vedno več. Pa ne mi rečt da naj menjam baterijo ker ni to. Dogaja se mi odkar sem menjal ohišje in napajalnik.
- spremenil: Shorty ()
Shark-357 ::
lol
ko si v winsih maš uro v spodnjem desnem kotu pritisni desni klik na miški in izberi ADJUST DATE/TIME
to je to tam si naštimi uro in datum pol pa apply in ok
zadeva rešena
ko si v winsih maš uro v spodnjem desnem kotu pritisni desni klik na miški in izberi ADJUST DATE/TIME
to je to tam si naštimi uro in datum pol pa apply in ok
zadeva rešena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
krneki ::
Potem pa spremeni interval tako da greš v registry na HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\
TimeProviders\NtpClient\ in v "SpecialPollInterval" naštimaš "value data" v poljubno število sekund (default je 604800 kar je 1 tedn)
TimeProviders\NtpClient\ in v "SpecialPollInterval" naštimaš "value data" v poljubno število sekund (default je 604800 kar je 1 tedn)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL connection problemOddelek: Operacijski sistemi | 1256 (1015) | krneki0001 |
» | Bios in prehitevanje ureOddelek: Pomoč in nasveti | 2341 (2160) | Gutjerez |
» | Unattended installationOddelek: Programska oprema | 1856 (1583) | Blisk |
» | Izbris nastavitev za proxyOddelek: Omrežja in internet | 2961 (2750) | NeMeTko |
» | Adsl vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2409 (1853) | Vrvy |