Forum » Programiranje » VC++
VC++
d-mon ::
Ah, po domac povedan je programiranje iskanje dokumentacije in iskanje po dokumentaciji.
Se prav, da prav hitro pridem do zakljucka...Ce ne znas sam poiskat tutorialov (ki je neke vrste dokumentacija) pol si ze s prvim korakom kiksnil
Se prav, da prav hitro pridem do zakljucka...Ce ne znas sam poiskat tutorialov (ki je neke vrste dokumentacija) pol si ze s prvim korakom kiksnil
[D-mon]
Vesoljc ::
> Ah, po domac povedan je programiranje iskanje dokumentacije in iskanje po dokumentaciji.
heh, ja, programer je navadn fizikalc
heh, ja, programer je navadn fizikalc
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Jst ::
Primer iz lastnih izkušenj z Delphijem: če ne znaš uporabljati help-a, se ti ne splača programirati. Če si pa začetnik v nekem jeziku, ti pa dobri tutoriali še kako pridejo prav. In stric google ti včasih ne ponudi najboljše. Sicer ima pa beseda tutorial širok pojem.
Povej za katri jezik iščeš in pa kej si v tem jeziku (po znanju). Pa ti bomo zagotovo kaj našli.
Povej za katri jezik iščeš in pa kej si v tem jeziku (po znanju). Pa ti bomo zagotovo kaj našli.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
snow ::
Teach Yourself Visual C++ 6 in 21 days.pdf
S temi sem si jaz nekaj pomagal... mislim da je zastonj na netu...
S temi sem si jaz nekaj pomagal... mislim da je zastonj na netu...
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri programiranju z c#Oddelek: Programiranje | 2023 (1620) | Thuban |
» | Kako vi programirate?Oddelek: Programiranje | 6031 (4576) | MrBrdo |
» | Program zadelanje programčkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1161) | boogie_xlr |
» | Kako naj začnem programiranje v C++Oddelek: Programiranje | 4205 (4028) | grain |
» | java potomec c++ -a?Oddelek: Programiranje | 2565 (2093) | NoUse4AName |