Forum » Operacijski sistemi » linux download prog.
linux download prog.
rkob ::
mi lahko nastejete nekaj programov za downloadanje ki so lahki za nastavit... za suse. hvala
Ziga Dolhar ::
wget!
:-)
Sicer pa imaš, če me spomin ne vara, tudi v KDEju en download manager ... pobrskaj malo po Start (ups ;)) meniju :-).
:-)
Sicer pa imaš, če me spomin ne vara, tudi v KDEju en download manager ... pobrskaj malo po Start (ups ;)) meniju :-).
https://dolhar.si/
ješ ::
Apt4rpm za Suse. najprej nalož apt4rpm, pol pa synaptic. Ko maš enkrat nastavljen, je downloadanje programov enostavno. Če ne gre, pa poskusi s Packman, potem pa še usr-local-bin.
Gapi ::
jes: A lahko objaviš svojo suorces listo, seveda če je le ta za suseta pa če le ta ni skrivnost.
No person is rich enough,to buy back his past.
ješ ::
Gapi: Lahko.
rpm ftp://ftp.gwdg.de/pub/linux/suse/apt SuSE/9.0-i386 suse-projects base update kde gnome2 xfree86 mozilla suser-rbos usr-local-bin suser-kpietrz suser-tcousin suser-scorot suser-sbarnin suser-ollakka funktronics packman packman-i686 wine security
Torej ves component list za Suse 9.0 brez mantel-kernel, kde-unstable in suse-people. Izpustil sem še vse kar vsebuje -prpm na koncu.
rpm ftp://ftp.gwdg.de/pub/linux/suse/apt SuSE/9.0-i386 suse-projects base update kde gnome2 xfree86 mozilla suser-rbos usr-local-bin suser-kpietrz suser-tcousin suser-scorot suser-sbarnin suser-ollakka funktronics packman packman-i686 wine security
Torej ves component list za Suse 9.0 brez mantel-kernel, kde-unstable in suse-people. Izpustil sem še vse kar vsebuje -prpm na koncu.
Gapi ::
A ti Apt zdej k je pršla nova verzija Kde-ja vn le to instalira ali ne.
No person is rich enough,to buy back his past.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Suse mp3 in videoOddelek: Operacijski sistemi | 1404 (1315) | 64202 |
» | Fedora Core 4Oddelek: Operacijski sistemi | 1096 (938) | s_bostjan |
⊘ | mandrake ali suseOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1434) | BigWhale |
» | Kate (linux-suse)Oddelek: Programiranje | 1631 (1310) | BigWhale |
» | Izdelava router/proxy/firewall/antivirus/spletnega strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2692 (2482) | ješ |