Forum » Sedem umetnosti » Po zemlji so hodile celote, ko jih je nekaj ločilo - Zdaj se ti delci iščejo...READ ON
Po zemlji so hodile celote, ko jih je nekaj ločilo - Zdaj se ti delci iščejo...READ ON
Klemenn ::
Em, enkrat v šoli...
sem slišal eno zgodbico, ki je nekako takole šla:
po svetu so hodile celote, ko jih je nekdo/nekaj (ne vem) ločil/o. Zdaj se te polovice (mi ljudje) iščejo in iščejo svojo idealno polovico (idealnega partnerja).
a je kaka stran k bi najdu to zgodbico v mal daljši verziji, oz vsaj naslov te zgodbice..itd?'
čimveč?
sem slišal eno zgodbico, ki je nekako takole šla:
po svetu so hodile celote, ko jih je nekdo/nekaj (ne vem) ločil/o. Zdaj se te polovice (mi ljudje) iščejo in iščejo svojo idealno polovico (idealnega partnerja).
a je kaka stran k bi najdu to zgodbico v mal daljši verziji, oz vsaj naslov te zgodbice..itd?'
čimveč?
- zaklenila: DoloresJane ()
DoloresJane ::
Mislim, da je Platon trdil, da se duše nekako razdelijo in se potem celo življenje iščejo in če se najdejo - se počutijo, kot da jim je bilo usojeno, da so se našle. Če to ni povsem pravilna razlaga, naj kdo popravi. Morda ti bo vseeno pomagalo. Tudi Google lahko pomaga, veš?
DoloresJane ::
Če sam tega ne veš, ti jaz ne morem pomagati. Še en tak reply, pa bom avtomatično zaklepala vse tvoje teme. Ti morda misliš, da imam je deset minut na dan odveč, da ti tipkam replyje, ki ti potem niso niti toliko v pomoč, da se ne moreš odločiti, če in kaj bi iskal? Jebediah, zadnji klic za vlak do odraslosti je. Zaradi mene ta vlak lahko zamudiš, na kvaliteto oddelka pa tvoja točnost na vlak ne bo imela vpliva. Ne bom dovolila, da bi ga imela.
In mislim smrtno resno.
In mislim smrtno resno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročilo lamelne pergole preko alibabeOddelek: Loža | 7363 (1973) | Šimpanz |
» | Smešni oglasi zavoda za zaposlovanje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39624 (32035) | Vitez |
» | Zakaj "preventivno odkrivanje" teroristov z data miningom ne delujeOddelek: Problemi človeštva | 2128 (1367) | kunigunda |
» | Optimatizacij spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1468 (1272) | fungy |