» »

Izguba 60GB podatkov ob formatiranju winsev na drugem disku!?

Izguba 60GB podatkov ob formatiranju winsev na drugem disku!?

Eagle ::

No v mašini imam dva diska po 60gb in se lepo spravim formatirat,pred tem pa sn še naredo backup vsega kaj sn rabo na drugi disk.Predn sem šeu formatirat pa winse na novo gor dat sem ta drugi disk izkluco iz mašine da nebi kaj jebalo in da nebi pomota formatiro..no jaz lepo winse dam gor, vse lepo poinštaliram, nakar pol izklopim da bi priklopo ta drugi disk nazaj..pridem v winse naštelam drugi disk in mojih file-of od nikoder, gor je samo ena mapa windows noter pa neke podmape,vse skup zasede 35MB. WTF? ve kdo če bi lahko kak dobo nazaj vse kaj je res na disku ker mam gor hudo pomembne zadeve..hvala za pomoč ..

Kr nekdo ::

glede na to da nisi prevec novih podatkov gor snemal na tadrugi disk (kot je razbrati iz tvojega članka), bi mogoče lahko probal z kakim programo kot je Easy Recovery pro, ali pa kakšen pdoben program za take stvari.

na tistem disku ko si pa na novo inštaliral winse pa po moje adijo podatki, čeprav bi lahko tudi tam probal kaj z easy recoverjem.

samo malo je pa to le čudno, glede na to da disk ni bil priklopljen

če nisi slučajno samo kake bližnjice naredil

SasoS ::

Očitno si hudo slabo to prekopiral na drugi disk. Podatki ne morejo kar shlapeti v zrak. Recovery na drugem disku tako ne bo kaj dosti pomagal ako podatkov tam sploh ni bilo. Na prvem disku bi pa morebiti še šlo, čeprav je po formatiranju in inštaliranju winsov verjetno ostalo bore malo...

majlo ::

Če maš internet in vlečeš dol prek overneta, al pa maš kakega prijatelja z hitro linijo, probaj program recover for all professional - najdeš ga na sharereacor.com.

Preizkušeno ti povrne skoraj vse podatke.

Drugače pa me kontaktiraj preko zs pa ti bom poslal preko maila, zasede le 439 kb.

lp majlo

Eagle ::

SasoS, nisem nic slabo prekopiro, ker sem imeu 55GB stuffa na onem disku že predn sem narejo backup vseh configov in takih zadev okol 1GB in če nebi tega vredi skopiro kje je pol ostalih 55GB ha ? nek recoveri prog sn že sprobavo pa ni nič pomagalo tak da bom še probal z tem ki si ga mi ti majlo predlago.. drugače pa sn nekaj slišau,da bi naj imel ntfs neko zaščito da ko maš gor winse in jih sformatiraš ti zaraji security-ja ne pokaže tudi file-ov na disku ki ga nisi sformatiro, nekaj z vezi z ntldr-jom al nekaj podobnega..kaj pravite ?

TESKAn ::

desni klik na disk- properities, boš brž vidu, če so podatki kako zavarovani ali jih sistem sploh ne vidi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Eagle ::

TESKAn ti bi pa bil zelo poučen za osnovnošolce :) drugac pa itak da jih ne vidi misli da je celi disk prazn razn ta mapa windows ki zasede 35mb je gor ..

bmandelj ::

moje mnenje:
ali je security kriv da ne vidis nobenih podatkov (nimas ustreznih pravic)

ali pa si odklopil napacen disk in si formatiral tistga z podatki (se je ze dogajalo - samo kaj potem tam dela mapa windows??)

hja, shit happens :D

LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

Eagle ::

bmandelj nisn taki lolek da bi to naredo, ampak sn zaj ugotovo da se je sfuko ntldr in da zaraji tega ni blo file-of in mi jih uspelo dobiti nazaj z enim samcatim program in ta je ontrack easy recovery professional edition, tak da thx vsem za pomoc .. ceprav ste ponavadi mimo vdarli :)

SasoS ::

Pojma nimam kaj misliš z ntldr-jem ( ki je samo NT loader)...meni ni nikoli ko sformatiram C: zginil niti bajt na ostalih diskih (pa so priklopljeni medtem)...no, najvažneje je da si dobil kar si hotel :D

majlo ::

Torej vidim, da ti nisem preveč pomagal.

Ok sem pa probal.:D

Eagle ::

SasoS ja ker maš prikloplene vmes :) nareji tak kot jaz da predn formatas pa das na novo winse gor odklopi druge vun in jih daj not komaj ko bojo winsi porihtani .. mozno da bo tebi pol tuji kaj zjebalo ..

AngelOfDeath ::

Kolkokrat sem to jaz delal še je vedno vse ostalo na drugem disku :\ (tok, tok, tok)

Slowenc ::

Čist bedno vprašanje. Si imel diska mogoče v RAIDu?
Skiny gate.

Eagle ::

AngelOfDeath jaz sn tuji to že najmajn stokrat delo pa se mi ni zgodlo,tokrat pa se mi je ..tak da,kaj čmo.. Slowenc ne nisn meu raida .. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

jst nevem vec kaj da naredim!!???

Oddelek: Pomoč in nasveti
101035 (724) Looooooka
»

NTLDR is missing.....podatkov na disku pa tudi ne vidim

Oddelek: Operacijski sistemi
121463 (1268) Car-odej
»

Izguba 120GB podatkov v navezi z raid-om

Oddelek: Pomoč in nasveti
101232 (980) Spc
»

Kopiranje disk to disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
121498 (1285) Kriko
»

Formatiral WinME na C: in ne morem več v Win2k! HELP!

Oddelek: Pomoč in nasveti
6910 (793) freejack

Več podobnih tem