Forum » Loža » Chevrolet
Chevrolet
PersonaRudis ::
Chevrolet Corvette, nekateri ga imenujejo celo ameriška Porsche Carrera. Hm. Pred mesecem ali dva sem opazil sumljive Chevrolet reklame na POPTVju. Ok, sem si mislil, pač ameri pričakujejo povečanje prodaje avtomobilov svoje znamke v naši mali deželici. Ampak še vedno nisem razumel ekonomske upravičenosti takih reklam na naših malih zaslonih. Potem pa sem pred pol ure nenadoma videl tole. In ne, ne gre za napako. Mislim, WTF?! Sem vedel da jih je Chevrolet prevzel, samo ni to malo ćudno? Zdaj, ko pa sem že izven življenjske nevarnosti pa se valjam od smeha ker se mi zdi to tako smešno.
Kaj menite vi o tem? Ne zdi se vam to malo smešno?
Kaj menite vi o tem? Ne zdi se vam to malo smešno?
Dr_M ::
dobr...mal je res hecno, sam ne vidm pa kaj je s tem narobe??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boogoo ::
V bistvu je lastnik Cheveroleta in Daewoo motors firma GM (General motors), meddrugim lastnik še marsikatere avotomobilske firme. Večinski lastnik Daewoo motorsa je že mislim da nekaj več ko 2 leti, sedaj so se pa odločli za trge vzhodne Evrope, med njimi je tud SLO, prodajati avtomobile iz tovar Daewoo motors pod blagovno znamko Cheverolet. To je vse. Pač strategija GM in poizkus povečanja prodaje z uporabo elitnejšega imena. Škodit najbrž ne more kr ma tako ali tako Cheverolet v vzhodni evropi in SLO nizki odstotek tržišča.
matias ::
Pol je pa ful hecn, ko rečeš, da voziš Chevrolet Matiz-a
He who thinks he knows, knows nothing.
He who knows, says nothing.
He who knows, says nothing.
Microsoft ::
Hja, jst sm se tud kr , ko sem to videl. Je res malo čudno, da maš najprej avto, ki ma 6.0 motor, pol zraven pa enega, ki ma 0.8.
Pa po mojem je tak, da tisti kupci, ki ciljajo na Matiza, spoloh ne vejo, kaj sploh je Chevrolet.
Pa sploh si ne predstavljam, kak si lahka kdo upa prodajat take avte v Slo. Mislim ej, 6.0 mašina, pa ponavad pol še sploh 300km/h ne gre. Pa bom ja rajš Poršeja kupu, ko ma skor 2x manjšo mašino, pa gre tolko. Pa še poraba ob zmerni nodi ni tak vlka.
Nevem no, kaj si ti Američani grejo. Aja, točno, že vem. Vzrok je ta, da je pri njih voda dražja, ko pa bencin. Damn, kdaj se bo to masovno onasnaževanje končalo?!
by Miha
Pa po mojem je tak, da tisti kupci, ki ciljajo na Matiza, spoloh ne vejo, kaj sploh je Chevrolet.
Pa sploh si ne predstavljam, kak si lahka kdo upa prodajat take avte v Slo. Mislim ej, 6.0 mašina, pa ponavad pol še sploh 300km/h ne gre. Pa bom ja rajš Poršeja kupu, ko ma skor 2x manjšo mašino, pa gre tolko. Pa še poraba ob zmerni nodi ni tak vlka.
Nevem no, kaj si ti Američani grejo. Aja, točno, že vem. Vzrok je ta, da je pri njih voda dražja, ko pa bencin. Damn, kdaj se bo to masovno onasnaževanje končalo?!
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
wishmaster ::
Morš pa vedet koliko je evropskih avtov ki so skoraj tako močni (po moči in prostornini)kot chevrolet corvette 6.0.Sam za razliko od ameriških avtov so evropski avti naviti (močnejši). In s tem bolj pokvarljivi .Pri ameriških avtih boš bolj težko uničil mašino.Chrysler in Ford sta izjema.Če imaša corvetto 6.0 pri nas bankrotiraš .Poraba je od 24 litrov dalje.Kaj šele vzdrževanje in zavarovanje.Meni je pri korveti všeč glas mašine in pospešek.Če bi zadel sedmico na lotu bi si jo takoj kupil.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
Microsoft ::
Če bi pa jst zadel na sedmici, bi si pa kupil BMW 320d, kvečjemu 330d.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15110 (3584) | Horas |
» | Chevrolet avtomobiliOddelek: Na cesti | 1709 (1006) | Markus386 |
» | Volkswagen bo v ZDA odkupil pol milijona goljufivih avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21121 (17292) | andromedar |
» | Avti ki jih NI v Sloveniji (hitri, atraktivni in ugodni) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9905 (2639) | jype |
» | Nakup novega avta - nasvet (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18751 (15892) | RejZoR |