Forum » Kaj kupiti » silikonska podloga za zapestja
silikonska podloga za zapestja
Marjan ::
Kje bi se dobilo poceni te podloge?
Kaj pa manjše ali večje dimenzije od standardne tipkovnice? Je že kdo videl?
Kaj pa manjše ali večje dimenzije od standardne tipkovnice? Je že kdo videl?
Vesoljc ::
sem videl podlogo za miša, ki je mela pod zapestjem en tak mehurček recimo 10x4x3cm, definitivno je notri bil silikon
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Marjan ::
Ja, se dobi - podloge za miške imajo že skoraj standardno zraven še silikonsko blazinico za zapestje... it feels good
Za tipkovnice pa tudi dobiš, ampak je drago - sem gledal v big bangu, so bile tudi nad 10k.
Samo jest bi rad (jest bi zmeri neki special rad ) tako za tipkovnico, samo - za majhne tipkovnice. Ali pa večjo kot je standard, da bi imela tipkovnica in miš skupno. Pa ne najdem nobenih podlog, ki bi bile kakršnakoli drugačna dolžina od standard tipkovnice.
Zdej pa imam, ko sem kratko tipkovnico nabavil
Za tipkovnice pa tudi dobiš, ampak je drago - sem gledal v big bangu, so bile tudi nad 10k.
Samo jest bi rad (jest bi zmeri neki special rad ) tako za tipkovnico, samo - za majhne tipkovnice. Ali pa večjo kot je standard, da bi imela tipkovnica in miš skupno. Pa ne najdem nobenih podlog, ki bi bile kakršnakoli drugačna dolžina od standard tipkovnice.
Zdej pa imam, ko sem kratko tipkovnico nabavil
Vesoljc ::
pa dej narest po meri...
eno šiviljo rabiš, ter dosti silikona :)
eno šiviljo rabiš, ter dosti silikona :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
morphling1 ::
Vivanco silikonska podloga za tipkovnico (pokrije vsako še tako dolgo) stane mislim da manj kot 3k.
Zgleda pa tako:
Pa če te še kaj zanima o tem produktu
Zgleda pa tako:
Pa če te še kaj zanima o tem produktu
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
morphling1 ::
Tega podatka pa ne bi točno vedel. Na oko, tam okoli 50cm
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podloga za miškoOddelek: Kaj kupiti | 5091 (2571) | smacker |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39476 (31548) | ShowDown |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7685 (6337) | specterss |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2613 (1617) | glinik |
» | Kako udobno delati z računalnikomOddelek: Loža | 9114 (8835) | moj_nick |