Forum » Programska oprema » program za preverjanje slovničnih napak
program za preverjanje slovničnih napak
OmegaM ::
Mene pa zanima ce obstaja kaki taki program ki bi popravljal slovnicne napake.Saj vem da ima word nekaj podobnega, samo mene zanima ce obstaja program ki ti vstavi piko al vejico.
Obstaja sploh kaj takega?
LP
Obstaja sploh kaj takega?
LP
- spremenil: Predator ()
Phoebus ::
Ja, reče se mu slovnica by toporišič, inštalirat ga je pa treba v glavo
Žal ti program pri slovenski slovnici ne more pomagat- saj še ljudje ne znamo prav pisat
Žal ti program pri slovenski slovnici ne more pomagat- saj še ljudje ne znamo prav pisat
to sem si itak mislil, ker mi je sosed razlagal da je en naredil seminarsko pa da mu je baje racunalnik popravil vse napake.Pa saj sem si mislil da verjetno kaj takega ne obstaja, samo vprasat pa vseeno ni greh.
Hvala
Hvala
Cokolesnik ::
Mogoče pa fantje iz Amebisa znajo kaj ponuditi: http://www.amebis.si/izdelki/ubesana2/.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Baja ::
mislim, da sem enkrat na Vecer-ovih straneh videl nek tak program. popravlja pa ti slovnične napake vsepovsod, ne samo v word-u.
aja, pik pa vejic pa ti ne bo vstavljal
aja, pik pa vejic pa ti ne bo vstavljal
aham,ql , ker me to zanima tudi ce obstaja program ki bi recimo zamenjal vrstni red besed, samo to je ze verjetno visek .
para-site ::
da vidmo kaj je s tem programom tipka, sicer pa še enkrat v osnovno šolo, če so problemi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za pretvorbo govora v tekstOddelek: Loža | 4642 (4210) | ToniT |
» | Slovenski črkovalnik v Wordu na Macbook ProOddelek: Programska oprema | 6191 (5255) | dunda |
» | Word in slovnicaOddelek: Programska oprema | 2070 (2005) | dunda |
» | Peticija za slovenske slovarje na OS XOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5897 (5265) | darkolord |
» | [Office (Word) 2003] podcrtovanje slovničnih napakOddelek: Programska oprema | 2516 (2428) | cryptozaver |