» »

Pritožbe 2

Pritožbe 2

««
9 / 18
»»

_Dejan_ ::

upam da bodo admini kmal urihtal:D Ma sej me ne moti tako sam recimo sem prodajal stvari in je bil oglas zbrisan (v bistvu 2)ker sem pozabu napisat ceno:8) Jst pa sploh nism vedu da sta zbrisana da bi ju popravil in napisal zraven ceno. Me pa mal prime da grem pogledat koliko ljudi si je ogledal oglas:D in glej ga zlomka oglas je rdeč, šele pol sm vidu da je brisan zaradi cene.
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

bradek ::

Prosim za pojasnitev zakaj je prislo do brisanja obeh mojih postov v temi http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=119112&mesto=99 s strani StepnegaVolga.

P.S.: Racune na mizo, clen, odstavek. Ce je slo pa samo za nadutost moderatorja pa prosim da se premisli o njegovi upravicenosti izvajanja te funkcije. Prosim za odgovor Primoza.

lp

edit: popravil link

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bradek ()

Prosim za Primozev odgovor.

lp

OwcA ::

@bradek: smo opozorili moderatorja na to protožbo. Odgovor dobiš najkasneje v 24 urah. Primož ni odgovoren za forum, tako da ni pošteno, niti potrebno, da ga mešaš v to.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Stepni Volk ::

Odgovor na vprašanje uporabnika bradek
Za boljše razumevanje bom zaplet ponovil,
bradek je zapisal:

Jaz sem poslal PM pikiju, ampak ni bilo replya. Ocitno ze niste dovolj zainteresirani. Ce vseeno ste mi prosim odgovorite na PM in bom videl kaj se da storiti.
lp
MM

V isti dopis sem mu odgovoril:
[Poglej prispevek nad tvojim. LP, moderator]

Ta prispevek nad njegovim se glasi:
PYPS FIrmware Razglas

Vsi, ki ste pripravljeni gostiti na svojem Internetnem server-ju ali prostoru Firmware izpod peresa avtorjev PYPS, naj me prosim kontaktirajo na moj email; volk_stepni@yahoo.co.uk

OBRAZLOŽITEV MOJEGA UKREPA:
člen kršitve 3, saj Bradek-ov dopis ne sledi temi, eno sporočilo nad njegovim je jasno navedeno, kdo in na katerem naslovu zbira potencialne ponudbe.

Oddelek Zvok in slika je zelo pod udarom tem o Divx / Xvid in se trudimo zadeve vdrževati čimbolj pregledne, saj so se določene teme razlezle na nepreglednih 20+ str. Da lažje pomagamo uporabnikom smo skupaj z nekaterimi člani zbrali najbolj pogosta vprašanja (poglej prvo stran tem: Yakumo, Yamada, Yamakawa, Xbox, Pioneer, KISS, kateri Divx predvajalnik naj kupim...)
Zato na enak način ukrepam tudi v primeru, ko uporabniki sprašujejo, kje dobiti A in B... pri tem, da je na isti strani ali nekaj strani nazaj, že sporočilo poljubnega drugega člana, ki to navaja.

Možnost je, da je član foruma začel pisati svoje sporočilo, ko mojega še ni bilo v temi, kar je glede na skoraj 15min zamik bolj malo verjetno...V primeru takšnega spleta okoliščin se uporabniku iskreno opravičujem.

Primer je dodatno paradoksalen, saj sem jaz tisti, ki išče pomoč, vendar zaradi tega ne morem dopuščati kršenja pravil foruma, ker bi bilo to potem izkoriščanje mojega položaja.

Vsekakor do nepotrebnega zapleta ne bi prišlo, če bi uporabnik poslal enako sporočilo na Zasebna Sporočila oz. še bolje na email, kot je lepo naprošeno v sporočilu nad njegovim.

bradek - upam, da ste z mojo obrazložitvijo zadovoljni. V nasprotnem primeru vas vabim, da preko Zasebnih Sporočil dodatno pojasniva zadevo.

LP,
Stepni Volk

Zgodovina sprememb…

Z odgovorom sem izredno zadovoljen, takih bi moralo biti vec, hvala.

Kar se tice nesporazuma: po dveh ponudbah iz moje strani se vedno nisem dobil odgovora na PM ki sem ga poslal pikiju, ko je on v imenu pypsa prosil za pomoc pri hostanju. To se mi zdi nesprejemljivo saj bi clovek pricakoval vsaj nekaj malega resnosti, ne pa prosnjo da naj ponovno posljem ponudbo, zato sem svojo ponudbo tudi v drugem zbrisanem postu umaknil. Lahko bi nadaljevali s prerekanjem ampak s tem je primer iz moje strani zakljucen.

Mimogrede, sem videl tvoj vmesni post vceraj zvecer, ki pa je bil potem izbrisan (predvidevam da s Simonove strani). Vsec mi je napredek med tistim "odgovorom" in tem odgovorom.

Drugace pa majhen nasvet, ki ga vsak slej ko prej pogrunta na svoji kozi: Ne zaletavaj se. Sploh ce opravljas funkcijo moderatorja.

lp & ld
MM

gaso ::

Obvescamo vas, da je v vasem sporocilu prislo do krsenja prve tocke 3. clena pravil o uporabi spletnega portala

Ok, upam, da tukaj 1. točka 3. člena pravil na slo-techu ne velja, ker ji pač ne morem zadostit. Moram priznat, da sem opozorilo in izbris svojega posta doživel prvič in menim, da neupravičeno, čeprav priznam, da sem pisal z malce kuhano glavo (kdor prizna mu je pol odpuščeno). Morda sem zaslužil brisanje samo prvih treh stavkov, morda. Bom vprašanje ponovil pa da vidim kateri člen bom potem kršil... Kateri člen bi kršil če bi odprl novo temo in vprašal kako na originalnem fwju povečat podnapise?(!) Se mi niti ne da, ker bi odgovor sledil v stilu "zaklepam, pojdi pod 22strani yamade"... Kje so časi lunija ko je bil tale slo-tech res en kup konkretnih odgovorov na konkretno vprašanje...

Torej hvala za obvestilo, kot jih je že mnogo ugotovilo, klinc pa forum slo-tech če lohk strica googla vprašaš a ne? Adijo pamet.

g.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gaso ()

Pomaga, če navedeš konkretno temo.

Kršenje 3. člena po domače pomeni off-topic. Torej, da si za svoje vprašanje izbral neprimerno temo. Tu ne gre za mešanje megle, ampak (morda naivno) idejo, da bi naj bile minule teme v pomoč še kdaj komu. V tem duhu je vsekakor smiselno, da naslov odraža njih vsebino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

CaqKa ::

kot je že zgoraj stepni volk povedal, se držimo reda na forumu. tvoje sporočilo je pač vsebovalo preveč pritožb čez delo moderatorja, zato sem ga bil primoran izbrisat. Sedaj pa si predstavljal da bereš tole temo in nekje vmes bereš o pritožbah čez moderatorja, se ti zdi to smiselno brat v tisti temi?
gre se za tole temo: [DivXviD] Yamada predvajalniki

gaso ::

Klik Owca, objavljam še link na mojo temo. Sicer bi lahko uredil moje zgornje sporočilo pa spet nisem povsem prepričan če česa ne kršim.

Torej, da ponovim. Stepni Volk je začel zelo, ampak res zelo, pretiravat pri zaklepanju določenih tem. Upam, da se vsi strinjamo, da ni lepšega kot na točno določeno vprašanje dobiti točno določen odgovor. Sedaj mi pa ni razumljivo: vtipkam v iskanje "premajhni podnapisi yamada" (res priporočam, da to v iskanje vpišete) in boste videli kako lepo pade iz iskalnika tema na katero bi Stepni Volk (ki je očitno med najpametnejšimi) najprej lahko preprosto v enem stavku odgovoril potem pa temo zaklenil. Ampak ne, on nabija s svojim "zaklepam" in me pošilja na zadnjo stran 22 strani dolge teme od yamade. Ko bi vsaj našel stran na kateri je obdelana tematika premajhnih podnapisov. Tako pa lahko samo obujam spomine na prve začetke slo-techa in sedaj zaradi mlečnezobcev, ki jim je dodeljen status moderatorja veselo sprašujem strica googla. Bi ga rad vprašal tudi zakaj rabim forum slo-tech pa ne vrže nobenega pametnega odgovora ven. Sic! No in da se vrnem kaj mi na začetku sestavka ni povsem jasno - kam naj potem napišem razočaranje in vprašanje o premajhnih podnapisih če ne v to zloglasno... morda sedaj že 23strani dolgo temo??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gaso ()

Po eni strani te povsem razumem, lahko pa bi se tudi ti kanček potrudil, premagal egocentrizem, in razumel nas.

Namesto ene teme s 23 stranmi je lahko tudi 100 kratkih, res je. Ena izmed precej očitnih posledic tega je zelo entropičen oddelek polen podobnih ali celo enakih tem. Iskanje, ki ni vsakomur blizu, tako postane nuja. To ali pa nova tema, ki preglednost le še poslabša. Utopično je misliti, da se jih tare korenjakov, ki se jim da v nedogled ponavljati eno in isto. Torej bo slej kot prej, namesto poglej v to in to temo (kjer je zbranih res veliko informacij), odgovor, uporabi iskanje in si poišči (seveda moraš še prej izbrati med 50 zelo podobnimi temami, ampak kaj bi to). V končni fazi so lenobe na istem, vsi ostali pa na slabšem. Izbolšava? Naj vsak presodi sam (topogledno smo odprti za predloge).

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

gaso - 1. se strinjam, da bi bilo "iskanje" na tem forumu bolj dodelano (sam grem stran po strani in CTRL + F), s tem, da preko Googla včasih hitreje najdem... :)
2. obstaja tema, ki se ukvarja s PYPS FW: [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare, če je bilo namenjeno vprašanje MTZ-jevcem, My-yamada.co.uk ali Yamadi, zaenkrat nimajo teme na tem forumu
3. na teh 22 straneh teme o Yamadi je lepo navedeno zakaj so fonti tako majhni... večkrat.

Medtem, ko iščeš, se sprašuj čisto preprosto vprašanje: katera vsa vprašanja se ponavljajo, ne sledijo temi? Kaj bi ti kot moderator še vse izbrisal?
Smiselno lahko izbrišeš samo tisto ponavljajoče vprašanje, oz. vprašanje, ki ne sledi temi, ki si ga ujel še pravočasno... saj potem, ko je nanj podanih več odgovorov... to ni več možno drugače kot brisati celo stran. Zaradi tega se je vse skupaj razpotegnilo na 22 strani... kar pomeni, da je pravzaprav ravno obratno: še premalo brišemo.

Direktnega odgovora v obrazložitvi ob izbrisu ne podam... zakaj?
1. Uporabniki bi se hitro razvadili in odgovorov ne bi poiskali sami, remveč bi vedno znova spraševali... računali bi na:
A - odgovoril bo poljuben član
B - odgovoril bo moderator. ki bo sicer tudi brisal in opozoril na pravila foruma, toda glavno, da sem dobil, kar sem želel.
2. Nisem noben nadčlovek in nimam vgrajenega trdega diska in posledično ne poznam vseh detajlov... ponavadi vem, kje približno se nahaja rešitev.
3. Na ZS, ob pametni obrazložitvi, ter odvisno od mojega časa, vedno podam konkreten odgovor.

O sami problematiki v oddelku Zvok in slika, kjer pravzaprav vladajo Divx/Xvid predvajalniki (skupaj krepko preko 100 strani), sem že opozarjal vodstvo foruma. Tako kot je to postoril tudi CaqKa... najin minimalističen predlog je bil dodelitev vsaj pododdelka za Divx/Xvid.
Moja dodatna ideja je bila, da se vsaka tema začne z novico / člankom, ki se s časom nadgrajuje... tako vsak uporabik najhitreje pride do željenih odgovorov (FAQ)... kar smo uspeli s skupnimi močmi do neke mere uresničiti. Poglej si prve strani tem:
Yakumo, Yamada, Yamkawa, X-box, Kiss, Pioneer, Kateri Divx predvajalnik naj kupim?... in gradimo naprej.

Moj cilj?

Da mi ne bi bilo potrebno več brisati sporočil, ki ne sledijo temi oz. postavljajo vprašanje, ki je bilo že N-krat odgovorjeno (teh je pravzaprav največ). Vendar za nekaj takšnega potrebuješ velikodušnost imenovano: prostor.
Vsak posamezen predvajalnik naj ima svojo temo... Yamada ima že tri modele: 6000, 6600 in 6700... prav tako Sony in Pioneer... KISS, Philips, Pioneer še več.
A imaš potem Yakumo, ki ima zaenkrat le en model (po imenu, ker se dejansko interno ločijo že na 5 različnih FW), ki se je razpasel na 20 str.

Najina opozorila in prošnje so bila do sedaj neuslišane. Upam, da se bo kmalu obrnilo na bolje, v zadovoljstvo predvsem vas uporabnikov.

Toda za uresničitev tega potrebujemo razumevanje vodstva, tehnične možnoti... kot podporo članov... Tako bodo tvoji potencialni predlogi zelo dobrodošli (sprememba pravil, oblike foruma...) in morda vsi skupaj premaknemo tole zadevo... do takrat, bova pač prisiljena brisati, da teme ostanejo čimbolj pregledne v skldau s trenutno veljavnimi pravili in smernicami.

Upam, da je zdaj vse skuapj malce bolj razumljivo.

LP,
Stepni Volk

Zgodovina sprememb…

Luka Percic ::

V temi Napad ZDA na Iran v PČ, Se je zgodilo.
[Ta odgovor je izbrisal BigWhale dne 18.01.2005 ob 14:54:05.]
[Ta odgovor je ustvaril Luka Veliki dne 17.01.2005 ob 22:59:32.]
Zakaj?

Pa še par ljudi me je omenjalo, mojega posta pa nikjer. Urg?

BigWhale ::

Tvoj post se je nanasal na izbrisane poste. Kot sem ze v sami temi povedal, da sem najbrz kje kaj premalo pobrisal. Bom sel se enkrat skoz temo in pobrisal se reference na tvoj post in reference na tiste reference in reference na reference referenc. Ok?

Ali pa kar celo temo pobrisem in zaklenem. Tako bo se najbolje.

No, crto je treba nekje potegniti in kjerkoli jo potegnem, se bo nekdo pritozeval.

Microsoft ::

Psimo, dajte ze skenslat take butaste komentarje, ki gredo edino v smer "jabanja v glavu drug druzga"!

Mislim, tale markec_ pride tja in zacne razlagat, kako en Sumaher 0wna vse ostale. Pol pa ce mogoce samo pomislis na to, da bi mogoce lahko zmagal se kdo drug, zacne nazaj nabijat, kak je folk butas, slep, dezinformiran, retardan, ....

To je navadn drek!;(

Vem, da sma s Tilenom mela lani dost "dvobojev" glede Sumaher vs. Montoya, pa se nisma nikol (saj spomnem se ne) sputsila tako nizko, da bi zacela drug druzga zalt. Pa tud z drugim so verjetno ble napete teme, ko se je naredila kaka sankcija (na dirki), pa nekateri nismo bli veseli z izzidom, pa smo se lahko nekako pogovarjali.
Samo tole dete pa kr neki forsira "Sumaher 0wnz you all!!! If you dont agree, leave this forum right now!!!".

F1 - 2005

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

kuglvinkl ::

Hvala za opozorilo.
Your focus determines your reallity

MEDENA ::

vi moderatorji ste pa res otročji...jebo vas prekleta pofukana pravila...vsi živite po pravilih ?

WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT?

kurba sam 60k je kar drago...pa še to ni una 1.6ns a ne :)

whitewolf wow to je pa res dobra cena.

Ne preklinjaj.

DFI NFII INFINITY // XP-M 2400+ 35W
KHX3200/2*256 BH-5 @ 2-2-2-11
245*10 na 1.85v // Vdd 1.9v // Vdimm 3.3v

[Ta odgovor je spremenil kuglvinkl dne 23.01.2005 ob 10:52:48.]
[Ta odgovor je izbrisal kuglvinkl dne 23.01.2005 ob 10:51:30.]
[Ta odgovor je spremenil MEDENA dne 23.01.2005 ob 10:09:07.]
[Ta odgovor je ustvaril MEDENA dne 23.01.2005 ob 10:06:40.]

wow resnično TEŠKO PREKLINJANJE.

A ste vsi nune ? :D 8-O

V Pravilih so povzeta nekatera pravila bontona. To je še posebej pomembno za tako veliko skupnost kot je ST.

Za ljudi, ki niso toliko civilizirani, da ne preklinjajo, ni prostora na SThu.

8. člen

Nezaželena je uporaba kletvic in žaljivk.

ni pa PREPOVEDANA.

Poglej si sankcije... Vse narisat...

še vedno KLETVICE NISO PREPOVEDANE.

Primoz ::

31. člen

1. Kršitev 8. člena se kaznuje z izbrisom odgovora ali teme.

...

naprej lahko sklepaš sam.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

jao

kaj ste vi neumni ali kaj ?

8. člen

Nezaželena je uporaba kletvic in žaljivk.

ni pa PREPOVEDANA.

ne sej kaj češ, ko 15 letniki vodijo forum.

Heh, zgleda, da sem prejsni post prehitro izbrisal.:P

F1 - 2005

by Miha

Saj periodično (na 15 min) čistimo. ;)

Zgodovina sprememb…

Dal bi se eno kritiiko in istocasno predlog. Konkretno, v temi F1 - 2005 uporabnik markec_ pise totalno neberljive pesnitve.

Dajte prosim dodat pravilo, ki bo govorilo, da mora biti spisano sporocilo v mejah noramle. Sumniki se naj tolerirajo, samo veliko zacetnico in piko pa bi clovek ze pricakoval.
Prav tako sem opazil, da moderatorji brisejo smeskote(0:) :D :)) :| 8-) :( ...), ce jih je veliko na kupu. Ampak, ce pa pises :) znake po vsaki povedi, pa se tolerira.
Iz tega nastane zelo neberljiva pesnitev.

Bo kaj storjenega na tem podrocju?

by Miha

Zgodovina sprememb…

BladE_ ::

Yo Yo Folks ! ! !

A ste pogruntal da ze 27 ur (mogoc sm se mal zmotu glede ur) ni novega clanka :( :( :( !!!

Hocmo sveže novičke :D :D :D
Akcija - Reakcija

LOOOL

Clanki prihajajo mesecno. Recimo.

Novice pa vsak dan nekaj, redkokdaj je pa dan brez novice.

by Miha

Yohan del Sud ::

Nič resnega. Ampak glede na to da sem ST originalni uporabnik kaj čez sto, bi si zaslužil kako malenkostno obrazložitev, zakaj so moji posamezni posti izbrisani.

Saj občasno sumim (naknadno), kaj bi bilo lahko narobe v takih primerih, ampak za zihr, bi lahko priložili vsaj naprimer členek kršitve, da se drugič izognem tej neprijetnosti. Nismo vsi pravniki tu gor.
www.strancar.com

Brisanja bi morala biti obrazložena vedno, kadar ne gre za skupinski poseg, v tem primeru lahko napiše moderator opozorilo oziroma obrazložitev v temo samo.

Podaš prosim konkreten primer.

Yohan del Sud ::

la...

Saj morda je gufy pozabil, ker ponavadi res piše zakaj.

Pač postal sem sicer, ker človek morda ni vajen brati ZS. Pa me zanima kaj sem kršil v tem primeru... :|
www.strancar.com

Se opravičujemo, ker ni bilo obrazložitve.

Odgovor je bil izbrisan zato, da se tema ne bi sprevrgla v bolšji trg (kar se tiče pravil, je to kršitev 3. člena). Za obe strani so na voljo mali oglasi.

Chronoboy ::

V temi F1 - 2005 je ElectricMan nekam razburjen in daje brezvezne pripombe, prosim za ukrep.

Zgodovina sprememb…

TRIROG ::

Hej ... tole niti ni pritozba zakaj je bilo kaj zbrisano ampak mogoce bolj Zelja po tem da bi se v oddelku malih oglasov bolj uveljavljalo pravila ... moti me namrec da ko listam po teh oglasih dobim ... cena po dogovoru? ... Ponudbe na MAIL(ZS) ... Ugodno .... in podobne stvaritve ... mislim da bi bilo treba zahtevati da se pise VSAJ okvirna cena , kajti drugace je to povsem neuporaben oglas ... presojo prepuscam Vam, upam pa da boste uveljavljali pravila se bolj strogo ...

LP

Tilen ::

Prosim, da se "lektorira" ElectricMan-ove postev tej temi.. Nekateri vsebujejo vec kot 30% VELIKIH tiskanih crk in se kaj.

Lp
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Se enkrat. Zakaj dovolite, da se pisejo povedi, stavki in odstavki v skrajno neberljivi obliki, skrajno od 'standardad'?

Pismo, pol ja najboljs, da vsak zacne po domace pisat, po moznosti kak leet pisavo, da se bomo se bolsje razumeli.

ElectricMan bi si tam verjetno zasluzil ban na tisto temo, ker... presodite, pac.

Pa spravte ze skup pravilo, da more bit tud vsebina posta v neki obliki, ne samo naslov, recimo.

F1 -2005

by Miha

Zgodovina sprememb…

darh ::

Zahtevam, da se Tody-u odstrani moderatorski status, saj nekdo, ki napiše takole traparijo, ne more biti moderator oddelka izdelave spletišč:

<a herf="http:\\pot_do_datoteke.mp3">Moj lastno ročni mp3 </a>
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

Sergio ::

ker se je zatipkal? :\

omg.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ziga Dolhar ::

Vprašanja glede Todyeve strokovnosti in poznavanja izdelovanja strani so precej pogosta. In njegovi izpadi (v vlogi _moderatorja_) tudi.
https://dolhar.si/

markec_ ::

jaz mislim da to glede brisanja odgovorov je malo hecno :)
ker meni vedno zbrisete odgovor ko kaj pogretega napisem :) drugace pa mislim da bi morali izbrisati odgovor tistemu ko pogreje :) ker vedno ce mi nekdo pogreje nebom tiho :) pol pa vedno jaz dobim neko kazen :) zakaj nedate onemu ko mi pogreje tudi ???? :) bolse bi blo ce bi potem takem obema izbrisali odgovor :)

DominusSLO ::

Kaj je kje zabeleženo, kolikšen % ljudi je že imelo "modne dodatke" ala persona rudis ali persona non grata?

markec_ ::

hruske
so mi ze povedali :) samo mi je cisto vseeno :)
glavno da dojamejo bistvo :) to pa tudi vse kaj morejo vedet :)
aja pa tam ko vidis :) si predstavljaj da je pika :) al pa malo vdihni pa dalje potem beri z majhnim presledkom :)

DominusSLO
meni so modni dodatki zelo vredu :) zato sega ne mislim znebit ker se nebom vsaki dan opraviceval nekomu :)
ce pa mi pogrejejo valda da nebom tiho :) pa ce bom v statistiki edini mi je cisto vseeno :)

kaj s tej temi ti tudi lahko brisejo poste ? :) da vidim ce morem biti potrpezljiv z takimi ki pogrevajo al se lahko razgovorim :

Dzonson ::

Jaz imam pritozbo nad moderatorji, ki dopuscajo da taksni osebki kot je "markec_" sploh lahko odgovarjajo/pisejo v dolocenih temah.
Taki uporabniki naj dobijo pravice za pisanje samo v tocno doloceno temo v Lozi

Lep primer za to je tema F1 - 2005 kjer sem kot slab poznavalec F1 imel moznost izvedet kaj se novega dogaja v tem sportu. Zaradi markec-a in njegovih posto-ov (ne bom napisal kaksnih, da ga slucajno ne bom uzalil) leti slaba luc tudi na vecino ostalih uporabnikov, ki sodelujejo v temi, predvsem na Owco, ki si kot tajni policist res ne bi smel privoscit niti delno off-topic odgovorov.

Vsi, ki imate preveč časa, poglejte si 1. post te teme. NIma smisla, če ni v skladu z njim.

evo ga kulgivnkl strikes again

Novosti na področju zračnega hlajenja

briše moj post

pusti pa od cbelice in tilena

pizda kakšen monopol mate kle moderatorji...

V-i-p ::

Pritožujem se nad uporabnikom Markec_ v tejle temi o F1. Pokvaril je celo temo z svojim svinjanjem smajlijev. In sramota za s-t moderatorje, če ga niste sposobni ukrotit. Teme se ja ne da normalno brat od teh smehcev ;((.

P.s.: na vsaj pol civiliziranih forumih po balkanu se uporabnika opozori na napako, ko jo ponovi, se ga opozori še enkrat, v tretje pade ban. Pa je. Oni smrkec naj se pa v šolo pobere še enkrat, bemptiš...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Tilen ::

Saj je ze dobil vse mogoce oznake...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

V-i-p ::

Naj se mu bana nick, kot imajo to drugje kulturno rešeno, bomo videli če se mu bo dalo v nedogled spreminjat nicke :]
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

@V-i-p : Na ST ni bana.

Treba je priznati, da zadnje čase svinjate predvsem tisti, ki se nad markcem pritožujete (v temi sami). OD njegovega zadnjega odgovora 4 dni nazaj, je bilo potrebno zbrisati kar 5 (od 21) odgovorov. Morda bi se veljalo zamisliti.

P.S. čisto po nepotrebnem si žaljiv

Zgodovina sprememb…

Myth ::

Khm... kaj te to je? 8-O pomoč pa takšna...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
««
9 / 18
»»