Forum » Slo-Tech » Pritožbe 2
Pritožbe 2
Keki ::
Ne a res? Verjetno sem vido, ce mi je tista snezna belina oke spref00kala.
Mogoce pa nisn bil prisebn in sn si sam spremenil vse, pol pa pac malo praha vzdigno...
V nastavitve se naj nebi posegalo...
Mogoce pa nisn bil prisebn in sn si sam spremenil vse, pol pa pac malo praha vzdigno...
V nastavitve se naj nebi posegalo...
http://www.alfakan.si/
http://mihajerot.si/
http://mihajerot.si/
Primoz ::
Saj se ne ...
če izberete "privzeti" stil pač dobite nekaj sezonskih sprememb. Če izberete karkoli drugega vedno ostane natančno izbrana stvar.
če izberete "privzeti" stil pač dobite nekaj sezonskih sprememb. Če izberete karkoli drugega vedno ostane natančno izbrana stvar.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
CaqKa ::
tilen to je zato ker imaš naštelan priporočen stil.
torej imaš vedno tisti stil ki ga st priporoča. in v zimskem času je pač to ta bel stil.
če imaš recimo naštelano na zelenega se ti to nebi zgodilo, ker pač tisti stil ni priporočen :)
torej imaš vedno tisti stil ki ga st priporoča. in v zimskem času je pač to ta bel stil.
če imaš recimo naštelano na zelenega se ti to nebi zgodilo, ker pač tisti stil ni priporočen :)
Tilen ::
Jaz sem imel vedno / se imam sivo-moder stil. A je ta stil bil prej priporoceni stil?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
JA glej, ce je splosno znano, da se privzet stil samodejno spremeni v tistega ki je kao aktualen(v zdajsnjem primeru ta snezno beli) potem ne vem zakaj se bunim ane? Nisem bil nekak seznanjen s tem. Ce pa nisi razumel v cem je poanta pa ti priporocam da si zadnjih par postov se 1x ali 2x preberes.
Primoz ::
Glede na to, da to delamo 4x na leto ... se pričakuje, da naj bi stvar bila splošno znana.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Poldi112 ::
Imamo. Jaz bi avatarja.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Tody ::
poldi vse stvari je treba zaslužit to bi pa že lahko vedel :) Slo-tech ponuja mnogo del samo lotit se jih je treba
Predator ::
Ahac: preberi njihov legal disclamer
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
ahac ::
No.. zdej je pa tajni policist lepo razložil, kakor bi moral že moderator.
[edit]
Nisem mogu, če pa ni več linka tam!
Em.. a tukaj ga pa lahko daš?
Pazi, da ne bo kdo zaklenu teme!
[edit]
Nisem mogu, če pa ni več linka tam!
Em.. a tukaj ga pa lahko daš?
Pazi, da ne bo kdo zaklenu teme!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
flipflop ::
Mislim da te teme ne bi blo treba zaklepati, vsaj zarad razlog ki ga je dal OB ne, ker so bile omenjene samo tiste strani, ki so jih zaprli in na njih razen obvestila da ne obstajajo več ni več ničesar.
Ne bit preveč prepričan v to, v temi je kar nekaj izbrisanih postov. Je pa odprta tema v moderator area, da bi se temo pod strogim nadzorom vseeno pustilo.
Dr_M ::
v tej temi so moderatorji spet pokazal, kako nesposobni so. ampak dobesednokaplja cez rob no.
omenjene so bile strani, na katerih NI vec mogoce dubit nikakrsne vsebine (ne legalne ne nelegalne). nevem zakaj brisejo/spreminjajo poste in zaklepajo teme, glede na to, da so na straneh samo se obvestila o zaprtju.
omenjene so bile strani, na katerih NI vec mogoce dubit nikakrsne vsebine (ne legalne ne nelegalne). nevem zakaj brisejo/spreminjajo poste in zaklepajo teme, glede na to, da so na straneh samo se obvestila o zaprtju.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
OmegaBlue ::
Draga uporabnika flipflop in Dr_M, kolikor je meni znano vidva ne vidita izbrisanih odgovorov (popravita me če se motim)? Tema je že tako predolgo živela, prejeli ste še preveč opozoril bili smo tolerantni, če bi tema nekako držala nivo od prvega opozorila ne bi bilo problema, a kot se za "pridne" uporabnike, ki upoštevajo PRAVILA in opozorila moderatorjev/TP, spodobi se je pričelo kreganje/žaljenje in ponovno omenjanje/objavljanje strani ki so takrat še delovale.
Če se vama ljubi nadaljujta vajino delo v tej temi in pazite da je ne doleti podobna usoda.
Še kakšna uprašanja?
Če se vama ljubi nadaljujta vajino delo v tej temi in pazite da je ne doleti podobna usoda.
Še kakšna uprašanja?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Dr_M ::
OmegaBlue: ne ne vidim jih, sm jih pa vidu, predn so bla izbrisana.
in ja, suprnova je bila omenjena SELE KO JE PRENEHALA DELOVATI.
se razumemo?
in ja, suprnova je bila omenjena SELE KO JE PRENEHALA DELOVATI.
se razumemo?
The reason why most of society hates conservatives and
OmegaBlue ::
In ponovno se obnašamo zelo zrelo kajne?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
strictom ::
glede na to da ste brez razloga zaklenili temo #slo-tech.com... why??? Kot je nekdo v prepovedani temi zapisal da ta kanal nima nobene uradne povezave z www.slo-tech.com... kaj je uradnega na tej strani??? odgovor: nič, null, nothing... pa zakaj kar tako zaklenete temo če nekdo vpraša za ne wm recimo ckrack oz. serijsko številko, pa saj pa lepo piše dnu strani "Za vse na Slo-Techu objavljene prispevke odgovarjajo izključno njihovi avtorji" zakaj potem takšno temo zaklenete.
da nebi narobe razumeli js nimam nič proti slo-techu oz. moderatorjam samo da včasih pa znate prestopit mejo, ko igrate nekakšne uradnike. Ne mi zamerit ampak povedal sem svoje mnenje in prosim da tega posta ne zbrišete zaradi vsebine!
da nebi narobe razumeli js nimam nič proti slo-techu oz. moderatorjam samo da včasih pa znate prestopit mejo, ko igrate nekakšne uradnike. Ne mi zamerit ampak povedal sem svoje mnenje in prosim da tega posta ne zbrišete zaradi vsebine!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Obstaja vrjetnost se kaksnega posta v tej temi, ki ga ti ne vidis.
lambda ::
Naj bo uporaba večih uporabniških imen prepovedana ali pa ne, vsekakor je motljiva.Zadnje čase se v malih oglasih pojavlja oseba kaksi ... v glavnem - deja vu, originala ni težko ugotoviti, če ne po drugem pa po mail naslovu. Nič nimam proti temu, da kdo napiše veliko oglasov v forum, ampak da pa za to rabi več uporabniških imen, je pa nonsense. Samo v razmislek moderatorjem, da dobi kako opozorilo ...
Še vedno nisem dobil odgovora na moje vprašanje(kaj je uradnega na tej strani?)
Tilen: potem bo vik in krik
Tilen: potem bo vik in krik
OwcA ::
pa zakaj kar tako zaklenete temo če nekdo vpraša za ne wm recimo ckrack oz. serijsko številko, pa saj pa lepo piše dnu strani "Za vse na Slo-Techu objavljene prispevke odgovarjajo izključno njihovi avtorji" zakaj potem takšno temo zaklenete.
Še nekdo, ki ni prebral pravil uporabe te strani, čeprav bi naj jih ob registraciji.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
hruske ::
strictom, ISSN 1581-0186, če drugo ne.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Ja dobro crack serial slab primer ampak vseeno, to ni bistvo
BladE_ ::
sam res men grejo tut na k.... uni moderatorji k misljo da neki vejo!!!!
pa sam prazne buče filajo
pol ti pa rece : probi tuki in tuki . pa kako mi more to rect ce spol ne ve a ta odgovor obstaja fak mudelll ne mors tko!!!!
pa sam prazne buče filajo
pol ti pa rece : probi tuki in tuki . pa kako mi more to rect ce spol ne ve a ta odgovor obstaja fak mudelll ne mors tko!!!!
Akcija - Reakcija
kuglvinkl ::
Tole ni post na katerega bi sploh odgovarjal. Pa naj bo, če je že novo leto (beri, na takšne poste odgovarjam strahotno izjemoma).
Ja, moderator je naredil napako. V igrah, ki niso razglašene (CoD ima že malce brade), je dovoljeno postavljanje tem s specifičinim vprašanjem, če seveda ni bilo vprašanje premlevano pred kratkim (standardna pravila za prepoved postavljanja dvojnih tem). V njegovem imenu se ti opravičujem.
Zdej pa še post-novoletna poslanica za vse, ki "sodelujete" v tej temi. Škoda truda. Tu se obdelujejo izključno moderatorji (po potrebi TP) in prizadeti. Vse ostalo postane rdeče. Slej kot prej.
Ja, moderator je naredil napako. V igrah, ki niso razglašene (CoD ima že malce brade), je dovoljeno postavljanje tem s specifičinim vprašanjem, če seveda ni bilo vprašanje premlevano pred kratkim (standardna pravila za prepoved postavljanja dvojnih tem). V njegovem imenu se ti opravičujem.
Zdej pa še post-novoletna poslanica za vse, ki "sodelujete" v tej temi. Škoda truda. Tu se obdelujejo izključno moderatorji (po potrebi TP) in prizadeti. Vse ostalo postane rdeče. Slej kot prej.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
BladE_ ::
Samo to sm hotu slisat da sm meu prow!!!!
ceprov dam tut teb prow po eni strani glede vasih pravil!!!
ok spor je resen se naprej berm vas forum!!!!
Bom ze kje drugje zbrsku odgovor ceprow tezko ker sm ze skor use forume prebrau !!!!
ceprov dam tut teb prow po eni strani glede vasih pravil!!!
ok spor je resen se naprej berm vas forum!!!!
Bom ze kje drugje zbrsku odgovor ceprow tezko ker sm ze skor use forume prebrau !!!!
Akcija - Reakcija
Nam ponudiš boljšega?
Ja ziga lahko ti ponudim bolšega. preberi blajdev post in pa malo prej od dr M!!!
Pa še vedno nisem dobil odgovora na kaj je uradno na tej strani?!
ISSN 1581-0186 - to pa sploh ne mislim spraševat kaj je ker se mi zdi brezveze.
hruske ::
Slo-tech.com ima svojo ISSN številko, kar pomeni, da je publikacija.
Kot taka spada v pod ustrezno zakonodajo.
Kar pomeni, da zagotovo ne sme spodbujati ilegalnih zadev.
Kot taka spada v pod ustrezno zakonodajo.
Kar pomeni, da zagotovo ne sme spodbujati ilegalnih zadev.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
A sem rekel da kje spodbujajo ilegalne zadeve? Ne nisem.
Zaklepanje teme ker pač nekdo omeni eno stran(ki pa je itaq down) ki je vsebovala "nelegalne" torrente je pač preveč!
Zaklepanje teme ker pač nekdo omeni eno stran(ki pa je itaq down) ki je vsebovala "nelegalne" torrente je pač preveč!
preden odpišem odgovor, bi rad povezavo do te " Zaklepanje teme ker pač nekdo omeni eno stran(ki pa je itaq down) ki je vsebovala "nelegalne" torrente je pač preveč!" teme
Teme se glih same ne spomnim samo spomnem se pa da je nekdo spraševal za kakšno stra ki bi vsebovala torrente. Torrenti pa niso vedni ilegalni...
Pa od Dr_M post nekaj podobnega omenja...
Pa je bilo več primerov...
Pa to brisanje postov, ko bi vsaj napisali potemn zakaj ste post izbrisali ne pa da kar direktive sekata pa delete...
Preveč je to pa mislite da ste neki "god" al kaj...
Pa od Dr_M post nekaj podobnega omenja...
Pa je bilo več primerov...
Pa to brisanje postov, ko bi vsaj napisali potemn zakaj ste post izbrisali ne pa da kar direktive sekata pa delete...
Preveč je to pa mislite da ste neki "god" al kaj...
Boeing ::
Torej, še jaz svoje...
cenjeni kolega moderator Predator je pobrisal dva moja posta, in sicer gre za prošnjo v spodaj linkani temi, da se določene stvari na hitro ponovijo oz. še enkrat na kratko napišejo.
uporabnik swar napiše zelo žaljiv odgovor, za kar se mu zahvalim, nakar moderator vse pobriše z obrazložitvijo: kršiš 1., 3. in 8. člen pravil.
Želim samo, da se vsi pobrisani odgovori odbrišejo, da se vidi kultura nekaterih sodelujočih in tistemu, ki je dejansko koga žalil, da se napopa avatar.
Hkrati želim opravičilo moderatorja zaradi neupravičenega brisanja.
še link do teme: tukaj!
LP J
cenjeni kolega moderator Predator je pobrisal dva moja posta, in sicer gre za prošnjo v spodaj linkani temi, da se določene stvari na hitro ponovijo oz. še enkrat na kratko napišejo.
uporabnik swar napiše zelo žaljiv odgovor, za kar se mu zahvalim, nakar moderator vse pobriše z obrazložitvijo: kršiš 1., 3. in 8. člen pravil.
Želim samo, da se vsi pobrisani odgovori odbrišejo, da se vidi kultura nekaterih sodelujočih in tistemu, ki je dejansko koga žalil, da se napopa avatar.
Hkrati želim opravičilo moderatorja zaradi neupravičenega brisanja.
še link do teme: tukaj!
LP J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Izbrisani odgovori ne sodijo v tisto temo in v njej ne bodo objavljeni v nobeni obliki. Istega mnenja so tudi drugi moderatorji.
Na tvojo izrecno zahtevo bom pa swar-u zaradi žalitve dodelil naziv.
Na tvojo izrecno zahtevo bom pa swar-u zaradi žalitve dodelil naziv.
marS ::
ne vem zakaj so mi zbrisal post v tejle temi. A zdej se ne sme niti linkat na druge slo-tech teme?
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Glede na to, da si že sam označil svoj odgovor za off-topic, kar je kršitev pravil, ki se po 26. členu briše, je tvoje sprenevedanje rahlo vprašljivo.
Microsoft ::
A je to kaka nova dvanajsto januarska sala, da ko se uporabniki pritozujejo, kak bedna je neka novice in jim potem drugi recejo "napisi ti boljso"', potem jo pa "nekdo" res napise in je ne objavjo v 24 urah?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
_Dejan_ ::
Mene pa zanima zakaj recimo ni oseba obveščena če moderator spremeni oz. izbriše njegov odgovor? Se mi je zgodil da sta bla že dva oglasa izbrisana ne da bi bil obveščen? WTF?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
root987 ::
Izbrisani odgovori so pobarvani rdeče... to ni dovolj? Če pa moderator kaj spreminja pa to piše pod novico.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
_Dejan_ ::
res da se obarvajo rdeče sam bi blo lepo če bi recimo tista oseba ki ji je bil brisan post ali oglas bila še obveščena tako kot da je nekdo odgovoril na njegovo temo.
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
_Dejan_: prav imaš. Če se ne motim, je takšno dopolnilo že nekaj časa na TODO seznamu.