Forum » Pomoč in nasveti » OUTLOOK DELA NE !!!
OUTLOOK DELA NE !!!
EvilGod ::
Ja jst sm dal gor win me pa outlook express pa kr kol nardim predn bi mogu pržgat napiše:
---×××----
Msimn je povzročil napako v MSOE.DLL.
Msimn se bo zdej zaprl.
Če se bodo teževa nadaljevala poskusite znova zagnati računalnik.
---×××----
pa jst sm probu use to dol dat pa gor, pa dat starejšo verzijo gor pa pol update pa ni nč pomagačl ....
če maste kkšno idejo bi zlo močno rabu ...
LP
---×××----
Msimn je povzročil napako v MSOE.DLL.
Msimn se bo zdej zaprl.
Če se bodo teževa nadaljevala poskusite znova zagnati računalnik.
---×××----
pa jst sm probu use to dol dat pa gor, pa dat starejšo verzijo gor pa pol update pa ni nč pomagačl ....
če maste kkšno idejo bi zlo močno rabu ...
LP
SuperHik ::
Jest sem mel podobno napako. Odpravu sem jo tako da sem si instaliral Explorer in Outlook 6.0 (beta). Instalacija je z neta (18 MB). Od takrat mi vse dela normalno, zdi se mi celo da Explorer malo hitreje odpira strani, nisem čist prepičan , ampak tko na uč mi zgleda mal hitreje.
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
BlackHole ::
Meni Outlook (ver. 5) dela, samo včasih mi kaki mail ne odčita normalno in mi nameče namesto črk neke kvadratke in druge znake. To se zgodi, če hočem prebrat nov mail, vendar samo včasih. Mogoče kdo ve, kaj je to?
EvilGod ::
Klele je štos u kodiranju, ker usi k ti pošilajo maile ne uporablajo istega kodiranja.
(to spremeniš na View pa Encoding)
LP
(to spremeniš na View pa Encoding)
LP
BlackHole ::
Če pišeš meni, mislim da se motiš, zato ker teedensko dobivam novice od 3d sound surge in tokrat sem prvič dobil te kvadratke, medtem ko sem pa isti mail pogledal na drugem računalniku pa je pravilno prebralo isti mail. Po moje je to napaka pri branju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook expres slovensčinaOddelek: Programska oprema | 6417 (5987) | flukturr |
» | "zapiranje" .bat datoteke -WIN XPOddelek: Programiranje | 1594 (1461) | akulp |
» | kateri firewall?Oddelek: Programska oprema | 1680 (1397) | freserovski |
» | Težave z User.exeOddelek: Programska oprema | 881 (759) | pvito |
» | Otlook Express vprašanje...Oddelek: Programska oprema | 978 (885) | AtaStrumf |