Forum » Pomoč in nasveti » CTSPD
CTSPD
njok ::
Ko pozenem CTSPD mi program javi naslednje:
Je to napaka v programu ali je kaj narobe z ramom? Pri delovanju racunalnika nisem opazil napak.
Je to napaka v programu ali je kaj narobe z ramom? Pri delovanju racunalnika nisem opazil napak.
Paramedic ::
To ni napaka. Samo pove ti, da je vsaj ena banka prazna ali pa ne dela. V večini primerov je torej to zato, ke pač ljudje nimajo vseh bank (slotov za ram) polnih.
End transmission.
njok ::
ja..1 slot imam se prazen...
vendar potem program mi vecino oken pusti praznih oz izpise error...tako da si ne kaj dosti pomagam z njim...
vendar potem program mi vecino oken pusti praznih oz izpise error...tako da si ne kaj dosti pomagam z njim...
VASkO ::
problem je, da na RAMu nimas SPD cipa, v katerem so informacije, katere program prebere in izpise specifikacijo RAMa. Imas mogoce kaksen cheapass RAM?
Paramedic ::
Vasko, a teb tega opozorila ne napiše? Men ga je napisalo, pa mi je ram vseeno pravilno identificiral. Tako je kot sem rekel v drugem postu. 100%
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje telefona IZKLJUČNO z 18650 celicoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3635 (2903) | d4vid |
» | Ram Patriot 512MB PC4200 (DDR533)Oddelek: Kaj kupiti | 1673 (1221) | _Dejan_ |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3882 (2985) | Milko |
» | AOpen HQ08Oddelek: Novice / Nova vsebina | 1789 (1789) | PsiHO |
» | Kyro vs MXOddelek: Novice / Nova vsebina | 1960 (1960) | Justy |