Forum » Omrežja in internet » najboljsi proxy
najboljsi proxy
EASYdoor ::
Isce se najboljsi proxy program na svetu? Kateri bi to bil po vasih ocenah?
lp!
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
msmiha ::
Mislim, da Win Proxy
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
abcde7 ::
Arnes odselj še bolj seka( cenej je pa še naročnine ni!!!!!!!!!!!!!)
Jupi
Screw you guys, i am going home on ARNES!
Jupi
Screw you guys, i am going home on ARNES!
EASYdoor ::
Do sedaj je vprasanje razumel samo msmiha! Sprasujem za softver, s katerim postavimo proxy server.
Dajmo no, menda ne poznate samo winprxy?
Dajmo no, menda ne poznate samo winprxy?
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
bzagozen ::
Winproxy je verjetno preobsežen za "navadnega" uporabnika. Če boš rabil proxy recimo za sheranje povezave v splet, pol uporabi kar shareing v winsih, drugače se pa dobi cel kup drugih specialnih proxyjev na tucows-u. Se najde za vsako priliko kakšen.
Odgovor ni natančen, saj tudi vprašanje ni natančno. Povej točno zakaj rabiš, pa ti bo lahko kdo točno povedal kateri je najboljši za tvojo situacijo.
Odgovor ni natančen, saj tudi vprašanje ni natančno. Povej točno zakaj rabiš, pa ti bo lahko kdo točno povedal kateri je najboljši za tvojo situacijo.
www.alkoma.si
msmiha ::
Jaz sem mel Win Proxy pa je bil edini ki je delal vredi. Lahko sem mail gledav na drugem računalniko, ki mi ga z drugimi podobnimi programami nikakor ni uspel naredit. Pa tudi Napster je delal z njim v redu.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokada irca.Oddelek: Omrežja in internet | 2622 (1630) | ERGY |
» | Kako skriti IP v mailuOddelek: Programska oprema | 1968 (1432) | ping |
» | SiOL šteka!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1028 (761) | Tr0n |
» | Kako se izognit Telemacovi omejitvi notranjega prometaOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1235) | twosocks |
» | IRC preko PROXY streznika ..??Oddelek: Omrežja in internet | 2360 (2241) | Bungee- |