Forum » Strojna oprema » SiS 650 in multimonitor
SiS 650 in multimonitor
NupY ::
Hoj!
Imam notebooka s SiS 650 cipovjem in WIn2k sistemom. Na booka priklopim zunanji CRT in zelim na driverjih nastaviti multimonitor, torej uporabljati extended desktop. A te izbire ni, delujeta le single moitor in mirror.
Pred tem sem imel gor XP-je, kjer je zadeva delovala brezhibno. Je lahko sistem kriv za neobstoj moznosti multimonitor v nastavitvah driverja? Seveda imam gor zadnje driverje za ta chipset.
lp
Imam notebooka s SiS 650 cipovjem in WIn2k sistemom. Na booka priklopim zunanji CRT in zelim na driverjih nastaviti multimonitor, torej uporabljati extended desktop. A te izbire ni, delujeta le single moitor in mirror.
Pred tem sem imel gor XP-je, kjer je zadeva delovala brezhibno. Je lahko sistem kriv za neobstoj moznosti multimonitor v nastavitvah driverja? Seveda imam gor zadnje driverje za ta chipset.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11910 (9386) | PrimozR |
» | Eyefinity, ne dobim slike skozi DPOddelek: Zvok in slika | 3798 (3226) | huelz |
» | Multi-monitor setup - Kje in katere kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2765 (2230) | LuiIII |
» | Katera grafična (ATi, nVidia...)Oddelek: Strojna oprema | 1301 (1048) | SasoS |
» | Mlacom nategovanje d.o.o.Oddelek: Kaj kupiti | 2575 (1812) | Turtle |