Forum » Programska oprema » Ie 5.5 - ne odpira linka v novem oknu
Ie 5.5 - ne odpira linka v novem oknu
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
PIAS ::
Pozdravljeni,
Imam problem z internet explorerjem 5. 5 slo, in sicer ko kliknem na link z desno miškino tipko in izmerem iz menija naj mi odpre link v novem oknu, se sicer odpre novo okno, ampak strani mi ne prikaže...
Če odstranim ie 5. 5, mi v ie 5. 0 (original od win98) zadeva deluje normalno...
Poizkusil sem že z mikrosoftovo tehnično podporo in so mi rekli (poslali članek) da moram popravit neke dll-je in v registru neke stvari popravit... Rečeno storjeno, ampak zadeva še vedno ne deluje... V članku ki so mi ga poslali še piše da če nič od tega ne pomaga, potem je potrebno ponovno namestit winse...
Upam da ima kdo kakšno boljšo rešitev...
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Pias
Imam problem z internet explorerjem 5. 5 slo, in sicer ko kliknem na link z desno miškino tipko in izmerem iz menija naj mi odpre link v novem oknu, se sicer odpre novo okno, ampak strani mi ne prikaže...
Če odstranim ie 5. 5, mi v ie 5. 0 (original od win98) zadeva deluje normalno...
Poizkusil sem že z mikrosoftovo tehnično podporo in so mi rekli (poslali članek) da moram popravit neke dll-je in v registru neke stvari popravit... Rečeno storjeno, ampak zadeva še vedno ne deluje... V članku ki so mi ga poslali še piše da če nič od tega ne pomaga, potem je potrebno ponovno namestit winse...
Upam da ima kdo kakšno boljšo rešitev...
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Pias
- polepsal: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7322 (5214) | kolesar |
» | Off-line zeza; hudobni škrat pokvaril?Oddelek: Slo-Tech | 1288 (1177) | Spajky |
» | window.closeOddelek: Izdelava spletišč | 1039 (936) | TiMe25 |
» | ekzplorer v več oknihOddelek: Programska oprema | 964 (818) | Han |
» | Sesuvanje IE5.5 na forumuOddelek: Slo-Tech | 1298 (1073) | whatson |