Forum » Loža » SMS
SMS
Elemen_T ::
Novica ki me je po dolgem času spet zelooo razveselila.
SMSji na mobitelu od zdaj samo še 14 SIT za mobi in 12 SIT za naroč. pakete...ni99a več čez mobitel
SMSji na mobitelu od zdaj samo še 14 SIT za mobi in 12 SIT za naroč. pakete...ni99a več čez mobitel
Tomi ::
Tema o ponudnikih je tule. Prav tako je tam tudi tale novica. Se bojim, da boš dobil od Thomasa nekaj takega:
Ne odpiraj podobnih tem..
In zaklep
Ne odpiraj podobnih tem..
In zaklep
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Tomi: Meni se tema Narocniški paketi ne zdi sorodna tejli. Tale dogodek je precej bolj drastičen
Freak ::
Poleg tega pa je zdaj še posebna št 125 kjer po želji mobijevci lahko vključimo roaming in IR vrata!
Thomas ::
Če bi bla še ena tema o NATO ali politikih - bi že bila zaprta.
Tko vas pa vse lepo prosim, da paralelnih tem ne odpirat. Boljš dve sorodni skupaj - kot dve enakšni posebej. Iz preglednostnih razlogov.
BTW - cool s temi SMS-i.
Tko vas pa vse lepo prosim, da paralelnih tem ne odpirat. Boljš dve sorodni skupaj - kot dve enakšni posebej. Iz preglednostnih razlogov.
BTW - cool s temi SMS-i.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
misko ::
sej te smsi spljoh niso tko pocen
na hrvaškem (cronet) zaračuna za poslani sms le 2 kuni (slabih 6 tolarjev) -- seveda to velja le za hrvate
mobitel pa nam, če pošljemo sms preko croneta zaračuna le 10 sit
ampak
vseeno lepo, da je zdej cnej
na hrvaškem (cronet) zaračuna za poslani sms le 2 kuni (slabih 6 tolarjev) -- seveda to velja le za hrvate
mobitel pa nam, če pošljemo sms preko croneta zaračuna le 10 sit
ampak
vseeno lepo, da je zdej cnej
whatson ::
eh sam itak je še predrago... za ta dnar iz neta pošljem xy SMSov... če sem pa na terenu, pa itak pokličem... kar je tudi ceneje..
ahac ::
mobi:
041/031: 27sit/min
040: 60(!) podnevi / 30 zvečer
halo:
041/031: 30 sit/min
040: 24 sit/min
041/031: 27sit/min
040: 60(!) podnevi / 30 zvečer
halo:
041/031: 30 sit/min
040: 24 sit/min
Morpheus ::
Sej sm že reku, ful bl se splača met halo, sam samo če si v Lj al pa v kšnem velkem mestu k drgač ni signala.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
blue96 ::
po mojem je ze cajt za znizanje sms-ov. pa tud simobil naj b i znizal, saj more, ce ne ga zakoljemo.
.
blue96 ::
sj mas v nemciji in v juzni afriki bonus 20 free smsov na mesec.
preseli se, saj slo tech tud' tam dela...
preseli se, saj slo tech tud' tam dela...
.
Tomi ::
Saj konec koncev ni tako pomembno. Samo tudi tema o naročniških razmerjih je šla vse bolj v primerjavo obeh ponudnikov, in mogoče je res bolj, če so sorodne teme skupaj. Sicer pa, Elemen_T, o tem odločajo moderatorji
metrodusa.blogspot.com
ahac ::
Morpheus:
Si.mobilov signal ne zaostaja veliko za Mobitelovim. V nekaterih krajih je celo boljši.
A če je Mobitel rabil 3 leta da je pokril 90% Slovenije misliš, da je tudi Simobil tako počasen?
Si.mobilov signal ne zaostaja veliko za Mobitelovim. V nekaterih krajih je celo boljši.
A če je Mobitel rabil 3 leta da je pokril 90% Slovenije misliš, da je tudi Simobil tako počasen?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4839 (4172) | CaqKa |
» | GSM operaterOddelek: Loža | 2517 (2177) | Medved |
» | mobitelOddelek: Loža | 2399 (1940) | MadMax |
» | mobitelove majčke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4234 (3752) | R0K |
» | Naročniški paketiOddelek: Loža | 2321 (2044) | misko |