Forum » Igre » Dead Rights
Dead Rights
lepi joker ::
Sem v 8 chapterju,kjer mi napiše pri vratih,ko jih hočem odpret::
Door requires 350 pounds to open ....
Kaj naj naredim?Kaj sploh pomeni beseda POUNDS?
Door requires 350 pounds to open ....
Kaj naj naredim?Kaj sploh pomeni beseda POUNDS?
sem v 13 chapetrju ,ko prileti helikopter in odloži polno sovražnikov..Najpej lahko streljam na helikopter a potem ta odleti ,,bujujem pa se z rumenimi in zelenimi sovražniki,ki jih je veliko ,,nonstop prihajao zraven in ni konca..Kaj naj tu naredim?
bosstjann ::
a to takoj ne začetku 13 poglavja
če je tako potem moreš iz ene strani zgradbe prisiliti (spet zuleč) enega rumenega, da ti izključi alarm ki je občutliv na zvok
drugač pa ni treba vedno vseh pobit samo nadaljuješ če se le da razen če si v zgradbi potem je treba vse pobit
če je tako potem moreš iz ene strani zgradbe prisiliti (spet zuleč) enega rumenega, da ti izključi alarm ki je občutliv na zvok
drugač pa ni treba vedno vseh pobit samo nadaljuješ če se le da razen če si v zgradbi potem je treba vse pobit
Mislim da je to to bosstjann,,,,le kaj bi jaz brez tebe...
A si že prišel do konca ,,koliko chapterjev pa ima?
A si že prišel do konca ,,koliko chapterjev pa ima?
igra ima 15 poglavij
najtežja so bila bol na začetku meni je naveč uzela ena bomba, ki je bila za deaktivirat, ker se ni bilo mogoče shraniti tam ampak malo prej in to mi ni ratalo zaradi moje čudne postavitve kontrol nesem uporablov pogleda za premikanje bombe.
po 4 poizkusih je uspelo naprej ni bilo nikakšnih težav več.
najtežja so bila bol na začetku meni je naveč uzela ena bomba, ki je bila za deaktivirat, ker se ni bilo mogoče shraniti tam ampak malo prej in to mi ni ratalo zaradi moje čudne postavitve kontrol nesem uporablov pogleda za premikanje bombe.
po 4 poizkusih je uspelo naprej ni bilo nikakšnih težav več.
Halo Bosstjann....,,kako naj ubijem onega debelega bumbara na koncu 13 poglavja ,ko se moreš z njim boksati,,če pa mu ne morem do živega?(onega debelega z cigaro v ustih)
P.S. bosstjann,če imaš slučajno v mislih ta teden kakšen dopust ga odpovej in prestavi zaradi mene ,ker jaz te bolj rabim pri pomočeh....
P.S. bosstjann,če imaš slučajno v mislih ta teden kakšen dopust ga odpovej in prestavi zaradi mene ,ker jaz te bolj rabim pri pomočeh....
Na koncu mu ostane čisto malo energije,in tiste mu ne morem nikakor odvzeti pa če ga mlatim pol ure.
debeluharja se sploh ne mlati treba ga je zmatrat izivat da je zadihan takrat ga pa iz ud zadi naskočiš s tipko use in izmenično pritiskaš levi desni gumb na miški da ga zadavš
to ponoviš ene parkrat
in to je to
to ponoviš ene parkrat
in to je to
ok če rabš še kej ker nisem čist vs čas tle gor probi
mail: bostjan.krajnik at siol.net
at zamini z @ če bo ta dsl sploh še delov
POČITNICE pa imam do 15.2 tko da se ti še ne mudi
je še ena fora sam to boš vrjetno sam ugotovil ko prideš do tja
mail: bostjan.krajnik at siol.net
at zamini z @ če bo ta dsl sploh še delov
POČITNICE pa imam do 15.2 tko da se ti še ne mudi
je še ena fora sam to boš vrjetno sam ugotovil ko prideš do tja
Če si mislil na to foro ,ko se strelama z onim v 14 chapterju ,ki vedno popije tekočino da si napolni energijo,mi jo lahko kar čimprej poveš,,ker je tudi ne skapiram..
Ne razumem zakaj več folka ne igra te igre če je pa res tabojša.A so se ustrašli ker je igra na 4 cdjih.....Ja ,ja ,je pa sigurno vredna teh 4 cdjov.Je nekaj drugačnega od onih špilov ,se vidi da je prenareta iz x-boxa..
Ne razumem zakaj več folka ne igra te igre če je pa res tabojša.A so se ustrašli ker je igra na 4 cdjih.....Ja ,ja ,je pa sigurno vredna teh 4 cdjov.Je nekaj drugačnega od onih špilov ,se vidi da je prenareta iz x-boxa..
he he ,,prekmurec ........
bosstjann:sem ga pogruntal in ubil,,sedaj sem v 15 chapterju,torej zadnjem....
bosstjann:sem ga pogruntal in ubil,,sedaj sem v 15 chapterju,torej zadnjem....
Čestitam!
Sedaj si pa izberi drugo igro, da jo pru jest ubrnem pol pa še ti!
lp
Boštjan
Sedaj si pa izberi drugo igro, da jo pru jest ubrnem pol pa še ti!
lp
Boštjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Two Worlds II (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11624 (6777) | oo7 |
» | ugankaOddelek: Loža | 2975 (2310) | Steinkauz |
» | GarancijaOddelek: Loža | 1915 (1521) | kuglvinkl |
» | Kako je s pogojno pozitivno oceno na poklicni maturi?Oddelek: Šola | 7787 (7578) | Microsoft |