Forum » Programska oprema » začetnica...
začetnica...
althea ::
odlocila sm se naucit delat s PHP-jem, za kar sm potrebovala streznik... odlocila sm se za Apache 2.0, ga uspesno instalirala, celo uporabljala, ob naslednjem zagonu mi pa napise:
"(OS 10048) Ponavadi je dovoljena samo ena uporaba vsakega naslova vtičnice (protokol/omrežje/vrata). : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs"
in to je to...
sej vem, da je zadeva najbrz vec kot smesno lahka za nekoga k ma o tem vsaj mal pojma, ampak jst ga po pravici povedan nimam... se se ucim...
ce kdo ve, kako lohk to tezavo odpravm... se priporocam...
althea
"(OS 10048) Ponavadi je dovoljena samo ena uporaba vsakega naslova vtičnice (protokol/omrežje/vrata). : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs"
in to je to...
sej vem, da je zadeva najbrz vec kot smesno lahka za nekoga k ma o tem vsaj mal pojma, ampak jst ga po pravici povedan nimam... se se ucim...
ce kdo ve, kako lohk to tezavo odpravm... se priporocam...
althea
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Gandalfar ::
dej poglej, ce ti apache slucajno ze ne laufa kot servis v ozadju in ga ti hoces se drugic pognat
madmitch ::
Poglej tukaj, meni je uspelo sestaviti Apache brez problemov pa sem ravno tako totalni začetnik.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lotr knjige, prevodi?Oddelek: Sedem umetnosti | 1769 (1580) | Zvezdica27 |
» | Nov router in connection timeoutOddelek: Omrežja in internet | 801 (725) | x.sci |
» | Pokvarjen računalnikOddelek: Strojna oprema | 1076 (848) | puda |
» | Problem z zvočno v Suse 10.1 linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1136 (1044) | kriko1 |
» | Črv Santy.A preko napake v phpBB briše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7664 (7664) | ******* |