» »

Najboljše Li-Ion AA baterije

Najboljše Li-Ion AA baterije

frenk ::

Zanima me katere baterije so najboljše...kupil bom 4 komade, cena pa naj nebi bila višja od 10k sit...rabim za digitalni fotoaparat.

jest10 ::

Tega pa ne boš dobiu. AA velikost imaš NiCd ali NiMh. Li-ion pa imajo drugačno napetost in tudi AA oblika ne obstaja

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

krneki ::

AA so že, samo napetost je drugačna.

...aha...in katere baterije potem priporočate?...so najdražje najboljše?...so tiste z največjo kapaciteto najboljše?...kaj je pri bateriji pomembno?

Dr_M ::

najboljse baterije NI. zapomni si to.
cist je odvisno za kaj to rabis.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

leonius ::

Najboljša izbira so ti NiMH baterije, katere dobiš v vsaki trgovini kjer prodajajo digitalce. Sam imam 1600mA NiMH od proizvajalca GP. Stanejo 5k z polnilcem vred. Imaš pa malo močnejše - 2100mA za 7k. Najceneje je menda v eni trgovini v BTVju, so uvozniki milijon različnih baterij. Sicer pa www.enaa.com

JustVi ::

...in stran je ta.

Najceneje kar sem kupil.

z enim kompletom lahko slikaš do nezavesti.

Phoebus ::

V BOFu majo 2200mAh ;)

Dr_M: in kaj bi mi ti predlagal za digitalca?...rabim vzdržljivost in normalno delovanje

preden se odločim kje bom kupu me zanima kaj naj sploh kupm...torej NiMH, zanima me še kakšne o razlike med posameznimi modeli...samo v kapaciteti al še kej?

MadMax ::

frenk:
Pa kaj tolk kompliciraš... Kupi GP s polnilcem vred za unih 7kSIT, za razliko do 10 pa kupi še nekaj členov v Delkotu, pa mir.
So pa razlike, ja. Nekateri boljši (beri dražji) modeli imajo bistveno večji dovoljen maximalen tok praznjenja, kar pa je zate popolnoma irelevantno (npr. pogon elektromotorjev v modelarstvu-Sanyo akumulatorčki).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Dr_M ::

frenk: NiMH baterije kapacitete usaj 2000mAh:)

sej..najboljsi bi biu svoncen akumulator, ampak nevem kako bi blo kej s prenosnostjo...s tem mislm da tuki ni neke najboljse baterije, ampak je odvisn za kaj rabis.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

ok fantje tnx za info...bom vrjetno kr dons nabavu:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosni polnilnik baterij

Oddelek: Loža
237123 (6411) SimplTech
»

Ultimativne AA baterije?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
304099 (2612) VolkD
»

Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556341 (5454) Zdravko
»

obnovljive baterije za digitalca

Oddelek: Loža
151900 (1720) kockish

Več podobnih tem