Forum » Kaj kupiti » Kje do TR SK7 ali kaj drugega?
Kje do TR SK7 ali kaj drugega?
urosh ::
Mogoče ve dko, kje imajo na zalogi ta hladilnik? Ali mi priporočate katerega drugega za bartona 2600+? Cenovno naj bo nekje v tem tangu, bo pa na plošči Abit NF7S, zatoraj odpade Zalman 7000nekaj. Nasveti, predlogi zaželjeni.
Tnx
Tnx
kuglvinkl ::
Zdej, SK7 so nehal delat. Sam bi pogledal za kakšnim SLK-800, če hočeš all Cu zver. Če pa ne, posezi po ALX-800 (Cool-pc).
Your focus determines your reallity
ali3n ::
SK7 sem prejšnji teden intenzivno iskal tkorekoč po celi Sloveniji -> pa ga "nikjer" ni blo več; lahko da ga ma še kak lokalni trgovec... jaz sem snedu zadnja dva kosa v BOFu (BTC LJ). Pa jih verjetno ne bi niti našel, če mi ne bi Tribesman povedal...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
OZZY ::
Moj brat ma enga odveč. Sicer je malo rabljen ampak zdej mu sameva na polici. Bom vprašu, če ga proda, jutri ko pride z smučanja.
Go with the flow.
morphling1 ::
SK7 je v BOFu še nekaj, pa tudi ostala TR roba :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
aja? men je fant dal enga "od spod - iz predala" in razstavni komad...
- "Rozi vidm." "S psom!"
morphling1 ::
Jah, ko še niso vedeli kam sem jih skril
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
zloba!
- "Rozi vidm." "S psom!"
urosh ::
Pa je ta ALX-800 dovolj za normalne vrtljaje => pretok zraka za Bartona 2600? Da nebom potem moral dati gor kakega reaktivca, da bo zadeva ostala dovolj hladna.... Ker za pečti jajca imamo štedilnik
jest mam 40W proc (navit tualatin) pa mam Zalmana F1 na low obratih (cca 1600) - totalno neslišno - 40°C (slabih 20°C nad sobno)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tt Volcano 12 vs. Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 2198 (1515) | G@MER |
» | ThermalRight SLK 900A in kateri vent priporocate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1476 (1283) | delfinus |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1900 (1341) | Grimlord |
» | hladilnik za bartonaOddelek: Kaj kupiti | 1717 (1384) | kuglvinkl |
» | ThermalRight ALX 800Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2628 (1523) | boštjan |