Forum » Pomoč in nasveti » Ciscenje diska
Ciscenje diska
revd ::
Imam 3 diske, od katerih je eden razdeljen na 2 particiji - na 1. je nalozen WINDOWS na 2.pa nalagam programe ipd. ...stalno dobivam obvestilo 'low disk space' in res se manja prostor na 1.particiji (kapaciteta=1.94GB) ki je sedaj nekje 86MB.
Kako bi ocistil to particijo?Poskusil sem nekaj z System Mechanic 4 pa se dolocene stvari ne upam pobrisati, ker so mogoce vitalne?...
Kako bi ocistil to particijo?Poskusil sem nekaj z System Mechanic 4 pa se dolocene stvari ne upam pobrisati, ker so mogoce vitalne?...
totek24 ::
Jaz bi kr vecji disk nabavo. Drugace pa sproti brisi temp fajle itd...
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
Kebab ::
Kje pa imaš page file? Prestavi ga na 1. particijo najhitrejšega diska.
Drugače pa lahko to tečno javlanje izključiš XP Power Toys.
Drugače pa lahko to tečno javlanje izključiš XP Power Toys.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaže mi da je kapaciteta HDD-ja 500MB, v resnici je pa 750GB. Format ne pomaga.Oddelek: Programska oprema | 3489 (2564) | franci0 |
» | Kopiranje xp sistema iz enega diska na particijo drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1384 (300) | amigo_no1 |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2911 (1967) | izi12 |
» | Formatiranje ali defragmentiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1028) | bluefish |
» | Optimalne nastavitve za wd120gb 8mb cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1486) | Blup |