Forum » Pomoč in nasveti » Laptop-projektor PROBLEM
Laptop-projektor PROBLEM
MEDENA ::
Imam zelo čuden problem:
Laptop je nov, kupljen cca 3 mesece.....GERICOM HUMMER Celeron 2500,256MB,30GB HDD, Intel VGA Shared 64MB itd....RGB, SVIDEO in..5x USB itd...
Projektor je Canon LS-V71 ali 71 nekaj takega...
FORA:
NE DELA Z PROJEKTORJEM, kaže NO SIGNAL ko dam FN+F4...itd....sploh ne vidi nove opreme/monitorja...
FORA 1:
Laptop dela z 2ma projektorjema v Harvey Normanu,kjer je laptop kupljen.
FORA 2 :
Projektor dela z vsemi ostalimi laptopi v firmi, kjer dela mati ( nekateri laptopi stari 3-4 leta )
.....JAZ VEČ NE VEM KAJ JE NAROBE ?!!!!!!
Updajtal sem XPje, dal nove gonilnike za vse kar se je dalo pa še vedno ne dela...
RGB IZHOD NE DELA IN PIKA...SVIDEO pa dela.....
KAJ SVETUJETE ?????????????????????????????
Laptop je nov, kupljen cca 3 mesece.....GERICOM HUMMER Celeron 2500,256MB,30GB HDD, Intel VGA Shared 64MB itd....RGB, SVIDEO in..5x USB itd...
Projektor je Canon LS-V71 ali 71 nekaj takega...
FORA:
NE DELA Z PROJEKTORJEM, kaže NO SIGNAL ko dam FN+F4...itd....sploh ne vidi nove opreme/monitorja...
FORA 1:
Laptop dela z 2ma projektorjema v Harvey Normanu,kjer je laptop kupljen.
FORA 2 :
Projektor dela z vsemi ostalimi laptopi v firmi, kjer dela mati ( nekateri laptopi stari 3-4 leta )
.....JAZ VEČ NE VEM KAJ JE NAROBE ?!!!!!!
Updajtal sem XPje, dal nove gonilnike za vse kar se je dalo pa še vedno ne dela...
RGB IZHOD NE DELA IN PIKA...SVIDEO pa dela.....
KAJ SVETUJETE ?????????????????????????????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA port ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1136) | rodzy |
» | hdmi na svideoOddelek: Zvok in slika | 1252 (1083) | LordTado |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5156 (4954) | ursula100075 |
» | povezava starega projektorjaOddelek: Mobilne tehnologije | 2562 (2415) | Gapi |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 1250 (1151) | pirlo |