Forum » Loža » Smešne cene !
Smešne cene !
Horhe ::
Za foro sm mal brsku po Ebay strani, tko k pr nas bolha, k majo ful ponudb in kaj najdem :
AMD_1.0GHz+256MB+32mAGP+MB+Audio+300W_Case, vas zanima cena -----------> ušivih 25 $, ne vrjamete : tuki je link :
http://cgi.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dl...
p.s. ze gledam kok stane povratna karta do US
AMD_1.0GHz+256MB+32mAGP+MB+Audio+300W_Case, vas zanima cena -----------> ušivih 25 $, ne vrjamete : tuki je link :
http://cgi.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dl...
p.s. ze gledam kok stane povratna karta do US
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
- spremenil: Horhe ()
Tomi ::
Raje pazi, ker je cena kreme, ki je prodajalec ne bo uporabil, ko te bo "nategnil", 0 US$..
Na vseh teh straneh je potrebno biti zelo previden, ker se lahko zgodi, da iz vsega ne bo nič.. Sicer pa, zakaj bi divjal v Ameriko, če poznamo air-mail?
Na vseh teh straneh je potrebno biti zelo previden, ker se lahko zgodi, da iz vsega ne bo nič.. Sicer pa, zakaj bi divjal v Ameriko, če poznamo air-mail?
metrodusa.blogspot.com
Morpheus ::
Pa se link ti ni glih dobr uspel...
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
slycer ::
Eh internet je poln nategovanja. To je že malo paranormalno, da dobiš TB za 25 $ (no ja, kaj pa če tip prodaja skurjen TB, da si ga boš lahko priklemal na verižico in boš tahuj frajer) Aja drgač so ga pa na Ebayu precej čudni. Enkrat sem zasledil, da so na dražbo dali celo ledvica. Mislim fak...
Freak ::
ma na internetu ponavad dajo nizke cene pol ti pa nabijejo poštnino, da lahk sam na rt padeš!
Horhe ::
Hmm ja sej vem , sam tm je tud toooooooook vecji tržišče to moreš tud gledat, že pr nas na bolhi se da kej po smešni ceni dobit ...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne pošiljamo v Slovenijo ?!?!Oddelek: Kaj kupiti | 11761 (1972) | Samael |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 6912 (5639) | gregor |
» | Nakup iz UKOddelek: Pomoč in nasveti | 1596 (1432) | amater007 |
» | Kje kupiti Dell 2407 najceneje?Oddelek: Kaj kupiti | 4876 (2940) | eee |
» | Geil, A-data, Twinmos ali Crucial???Oddelek: Kaj kupiti | 1684 (1127) | OZZY |