Forum » Strojna oprema » download prenos!
download prenos!
nytro ::
Imam navaden modem 56k in nevem zakej mi pr downlovdanju prenos tolk pade.Namreč začne tam nekje s 5 timi kilobajti /s al pa tud več, pol pa počas pada in pade na bogih 2,5 kb/s.
hvala za odgovore!
hvala za odgovore!
Zheegec ::
Isto je bilo pri meni, tako pač je če nimaš sreče, na starem USR mi je vleklo okoli 4KB/s konstanto iz tujine, z novim V92 pa samo 2-3KB/s, samo sumim da je bil za to kriv Telekom, ker sem bil na dvojčku.
Lahko malo probaš z novimi driverji, pa s kakšnim programčkom ki ti optimizira MTU...
Sedaj sem itaq na 132KB/s downloada
Lahko malo probaš z novimi driverji, pa s kakšnim programčkom ki ti optimizira MTU...
Sedaj sem itaq na 132KB/s downloada
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
HroSCeK ::
Karkoli je narobe, poklicte na 116 pa upras ce majo kksne motnje v omrezju! Men ene 2 dni ni delu ADSL pol pa klicem na 116 pa mi cez pou ure povejo da so najdl eno napako da je ene 100 folka brez neta.. Fora je sam u tem k ni noben pazu, sam pa tut ni noben poklicu na 116.. Try it - it worked for me!
Labsy ::
Na začetku prenosa mu tut mau zmeša algoritem za izračun hitrosti, tko da če maš sam numerično vrednost, ni čist zihr. Najboljš da si inštaliraš kakšn grafični prikazovalnik prenosa, recimo DU meter, tam ti pa lep graf riše itd.
Pa tut če vlečeš dol z FTP protokolom, zna bit server-side kakšna omejitev in če majo, recimo, omejen pajplajn na 128 kbps, pa če nisi edini uporabnik, se na začetku prenosa zažene u polno, pol pogrunta, da je prevelik skupen prenos, pa te omeji.
Jest tut če vlečem kej dol prek GPRS-a, tam do 43 kbps, mam pr useh daunloadih čist ravno črto na grafikonu, tko da lohka - tko kot so rekl - mau preveriš drajverje za modem in V.90 protokol. Pa NE imet ukloplene DVOJNE kompresije, torej softverske in hardverske! Predlagam samo eno, ker obe skupej tudi zmedeta kalkulacijo prenosa, ni pa nč hitrej, k on-the-fly se itak stisne, kuk se da, tko da dvojna kompresija prej upočasni prenos, kot pa da bi ga povečala.
Pa tut če vlečeš dol z FTP protokolom, zna bit server-side kakšna omejitev in če majo, recimo, omejen pajplajn na 128 kbps, pa če nisi edini uporabnik, se na začetku prenosa zažene u polno, pol pogrunta, da je prevelik skupen prenos, pa te omeji.
Jest tut če vlečem kej dol prek GPRS-a, tam do 43 kbps, mam pr useh daunloadih čist ravno črto na grafikonu, tko da lohka - tko kot so rekl - mau preveriš drajverje za modem in V.90 protokol. Pa NE imet ukloplene DVOJNE kompresije, torej softverske in hardverske! Predlagam samo eno, ker obe skupej tudi zmedeta kalkulacijo prenosa, ni pa nč hitrej, k on-the-fly se itak stisne, kuk se da, tko da dvojna kompresija prej upočasni prenos, kot pa da bi ga povečala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8876 (6002) | VASkO |
» | Telemach fura 10x hitrje (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5917 (3951) | Robert_S |
» | To se lahko zgodi samo pri nasOddelek: Omrežja in internet | 3027 (1704) | Robert_S |
» | Ostali modemi za ADSL iz tujineOddelek: Omrežja in internet | 1269 (965) | zu_dre |
» | Telefon šumi, dial-up pa je počasnejši kot WAP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1272) | tejo |