» »

Napajalnik v skatli od cd-roma

Napajalnik v skatli od cd-roma

DJ-DUST ::

Takole je, nisem vedel, kaj bi pocel in sem gledu malo racunalnik in razmisljal :D
Namrec napajalnik 300W sem predelal v skatlo od cdroma, na tranzistorjih tiste velike aluminjaste hladilnike sem pa malo porezal rebra, z strani skatle [tam ko se prikljuci cd-rom, sepravi zadnje] strani sem pa namontiral ventilator 40x40 da piha po notranjosti skatle, torej po napajalnikovem vezju, tako da me zanima ce je to dovolj.

Zaenkrat nekaze nobenih napak in racunalnik laufa brezhibno, tako kot prej. :)

Aha nej dodam, da je celotna skatla tko mlacna na dotik, se greje malo, samo mislim da je toplota skatle ista, kot je bila na celotnem napajalniku. :\

njok ::

Hocemo slike! :D

LittleDevil ::

Lepo bi bilo če bi kakšne slike poslal da vidimo tvojo ustvarjalnost.:))

Ma sliko bi jest ze celotno ohisje ce bi le lahko, sam ni digitalca, z navadnim lahko edino poslikam in potem vrzem na scener pri sosedu samo to bi trajalo :(

Emm takole je, po trenutku se je segrel, tako da sem zdj se na drugo stran dal 40x40 ventilator, tako da zdj iz obeh strani piha v vezje. Bom se malo potipal vsake tolika casa, pa javim.

P.S.: Mogoce bo frend posodu digitalca da poslikamo ;)

Dr_M ::

dust ce se bo kej prevec grel - pridejo glih 3 40x40 fani v 5.25" enoto ce se ne motim.... :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ja sej pravkar mam dva zdj 40x40 da pihata po vezju. Zdj bom se malo tipal. :)

Mislim da bo zdj delovalo super, kajti skatla od CD-ROMa je hladna, tako ce bo polna obremenitev bo lahko le malo topla, kar mislim da nebi bilo nic narobe. Drgac pa rac. laufa zdj priblimo 25min :\

sverde21 ::

Dej čimprej slike gor pa kak člank spiš de vidmo kak si izumljal to vse skup:))

Bi se znalo kej takega zgodit ja, je reku frend da bo prnesu digitalca, sam da si najde cas. Drgac pa za clanek glih nevem, mam vse sestavljeno, nebom razstavil pa vse nazaj sestavlu pa opisoval :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

navijanje geforce mx 440

Oddelek: Navijanje
261641 (1408) Dragi
»

radeon 9600 + ventilator?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
91187 (1050) NevarHere
»

120GB Maxtor ali WD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
503700 (2875) mamut
»

Hladni procesorji

301977 (1598) S-T-M
»

L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )

715380 (4442) texhex

Več podobnih tem