» »

Cenejši avti iz EU?

Cenejši avti iz EU?

Avenger ::

Ajde, recimo da vas piči fovšija, ko gledate razne frajerčke po cestah v hudih avtih, poleg tega, je vaš stari punto že do konca dotrajan in hočte neki dobrega za svoj denar. Pa greste mal na autoscout24.de in si najdete solidnega BMWja (ali karkoli drugega), ki stane pičlih 14.990 EUR (brez MwSt). Vendar se takoj poraja vprašanje, koliko avto ZARES stane, namreč, nimam pojma, koliko je nato dodatnih stroškov, preden pride do registracije (ali nemška registracija - če je registriran do naslednjega leta kaj velja?). Torej, pomagite meni in še komu, ki ga to zanima, izračunat.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

||_^_|| ::

moj nasvet: počaki do maja

Zdej morš plačat začasno zavarovanje (nekaj 100 eur), špedicijo, ležarino v BTCju, davek (20%ddv), trošarino (oziroma zdej se nekako drugač reče, mislm da 5% na ceno vsega skupi, nevem pa ne natančno več) pa razne malenkosti.
Maja pa vse odpade, edino kar bo ostalo je začasno zavarovanje in razlika v davku (v nemčiji je 16% pri nas pa 20%).

Avenger ::

No saj, pred majem nikakor ne nameravam kupit, nekako sem pozabil to napisat v postu. Torej bo potem cena avta 14.990 EUR (brez MwSt) + 2998 (20% DDV) + 200 EUR (začasno zavarovanje) = 18.188 EUR. Hm, hm. Naenkrat ni več tok pocen. :'( Je pa še zmer cnej kot pri nas. ;)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Popeye ::

Js sm tud nameravu kupit avto v tujini (Nemcija) in kokr vem ti davek odstejejo od cene, ce si iz druge drzave. Sam nevem ce povsod......

Lp:)

Zavo ::

..ja pri nas ga pa plačaš. V čem ti je razlika? ;)

freak87 ::

s temi svabskimi avti se ni prevec za spilat ker je moj fatr pred parimi leti uvezu MB E270 in je rabu skor 2 tedna da je prsla iz stutgarta neka kod prez katere nasi pametnjakovici niso hoteli avta carinit a lezarina za ta 2 tedna je ne vprasajte kolko mark oz. evro prisla


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uvoz avtomobila iz Nemčije (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6433280 (2307) korenje3
»

Metro - vracilo davka

Oddelek: Kaj kupiti
204774 (4267) NiggerBob
»

Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujini

Oddelek: Kaj kupiti
453923 (2924) b0j3
»

*tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?

Oddelek: Kaj kupiti
112331 (2083) nodes

Več podobnih tem