» »

Obnovitev win-xp

Obnovitev win-xp

_EN_ ::

Zdravo
slisal sm da je obnovitev windowsa zelo zapletena, zj me pa zanima kk ga lahk obnovis kr jst mam eno napako na windowsu saj mi vcasih noce kopirat filov iz ene mape v drugo al podobno? Zej vas pa lepo prosim ce mi bi lahk mal razlozli kako se obnovi windows-xppro? 8-O

c3R4R ::

Ponovna namestitev? Pomoje najboljša rešitev. Sej znaš namestit XPje, right?:)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

ja to znam sam meni ni za formatirat diska ker mam gor velik podatkov(filmov, muzike, programi) pa sm mislo da bi ga obnovil zej pa newem kako.kr pri win98 je to lazje kot pa pr xp-ju.:\

Ziga Dolhar ::

Kako pa gre to pri Windows 98?
https://dolhar.si/

jurre ::

ngre to na 98...
obnovis pa xpje tko da kliknes start, all programs, accessories, system tools, system restore, kliknes obnovi pocakas, in po rebooto je kar je:D

mercho ::

a ti je prej delalo?
ker lahko obnoviš le na eno izmed predhodnih točk (vsakotolko je treba nardit obnovitveno točko, ko ti vse dela)

drugače je pa prow enostavno -> sledi navodilom od jurreta

ja prej mi je delalo sam jst si nism naredil neke tocke ki si jo omenil. sam jst sm mislil neki drugega pač da popravis windows(da ga presnameš) to sm jst mislil:|

prognoob ::

vstaviš cd, pa namesto new installation daš upgrade pa je, ne?

Veron ::

niti ne, vstaviš cd zažene setup in nato iznereš R (repair - vendar ne tistega, ki je še console) - vendar kakšen rezultat je glede registrov in inštaliranih programov pa nevem. Probaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odstranitev antivirus 8

Oddelek: Pomoč in nasveti
282041 (1689) Wox
»

windows 7 vprašanje

Oddelek: Operacijski sistemi
251759 (988) __Devil__
»